Husk Altibox-appen i høstferien!

Skal du på hytta i høstferien? Husk å ta med deg Altibox-appen i sekken! Da kan du nemlig se Altibox selv om du ikke har dekoder på hytta!

Jente med nettbrett i bil

Laster du ned Altibox-appen før du drar på hytta, ligger alt til rette for deilige, late dager!

Har du ikke dekoder på hytta? 

Har du Altibox hjemme, men ikke på hytta, løser du det med AirPlay. Med AirPlay kan du speile det du ser på Altibox-appen på telefonen din til tv-en på hytta, selv om du ikke har dekoder der.

Altibox + Apple TV = sant

Har du Apple TV? Med Altibox-appen på Apple TV kan du se Altibox TV på hytta! Her kan du lese mer om innlogging og funksjoner.

Mann ligger henslengt i sofaen med mac-en

Bruk appen smart - her er de beste tipsene våre! 

  1. Last ned favorittseriene dine så du kan se dem selv om dere ikke har internett på hytta. Fyll opp nettbrettet med alle de programmene, seriene og filmene du har gledet deg til å se hele høsten! Perfekt både i bilen på veg til hytta, på verandaen i høstsola og i sofakroken på hytta!

  2. Sett på opptak på favorittene dine. Husker du å ta opp de programmene du har lyst til å se, kan du glemme klokka og ta livet som det faller seg i ferien! Opptakene samler seg oversiktlig under “Mine opptak” i appen.

  3. Finn program som allerede har gått. De aller fleste programmene som blir sendt, blir lagret i appen i en hel uke etter at de først ble sendt. Let gjennom programarkivet i appen på jakt etter skjulte skatter! 

Har du ikke Altibox ennå?

Kos deg i ferien - det har du fortjent!

Løv hengende på en snor