Hvilken lysbryter liker du best?

De fleste av oss har minst én lysbryter i hvert rom. Velger du en som ikke gjør så mye ut av seg, eller tenker du på designet når du velger? Vi har noe for enhver smak!
Mann ved siden av lampe

Denne lysbryteren finner du på veggen i de fleste hjem. Den gjør ikke noe ut av seg der den henger, verken når den er enkel eller når den er dobbel. For mange av oss er det nok.

lysbryter
dobbel lysbryter

Men ønsker du deg en lysbryter som gjør litt mer ut av seg, har du et hav av muligheter!

Bare det å velge en litt mer firkantet versjon, gjør noe med uttrykket i rommet. Passer det huset ditt med en annen farge enn hvit, kan det være veldig stilig også.

hvit lysbryter
aluminiumsfarget lysbryter
Svart lysbryter

Er det farger du er ute etter, er det masse å velge mellom. Kombinerer du én farge på bryteren med en annen på rammen rundt, er mulighetene nærmest endeløse! Hva med en rød lysbryter, eller en i blått eller en lilla?

Svart lysbryter med rød ramme
Svart lysbryter med turkis ramme
Svart lysbryter med lilla ramme

Liker du myke nyanser, er kanskje en bambusfarget bryter eller en sart turkis mer din stil? Eller hva med den klassiske fargekombinasjonen svart og hvitt? 

Svart lysbryter med bambusramme
Hvit lysbryter med turkis ramme
Hvit lysbryter med svart ramme

Vil du ha en bryter som gjør minst mulig ut av seg, kan du jo velge en gjennomsiktig ramme så du får mest mulig glede av tapeten eller malingsfarge - eller du kan gå helt motsatt veg og velge en bryter som virkelig vekker oppmerksomhet! 

gjennomsiktig
leopard lysbryter
ku lysbryter

Retro lysbrytere

Skal du pusse opp et gammelt hus og har lyst til å holde lysbryterne i samme stil som resten av huset, eller liker du utseendet på de gamle lysbryterne bedre enn de moderne? Velg et retro design på en ny bryter!

Enkel rund
Dobbelbryter svart
Schneider lysbryter
schneider dobbel

Vil du styre flere lys fra samme sted, er disse panelene helt geniale!

Led-dimmer
Led-dimmer til fire kurser
svart dimmer til åtte

Hvem skrudde av lyset?

Enten planen er å drive lyssky aktiviteter, prøve å anlegge en romantisk stemning eller du bare er litt lei av sterkt lys, er en dimmer en god idé.

Når du skal installere dimmer, er det viktig å velge en dimmer som er tilpasset det lyset og lystypen du skal dimme. Her er det lurt å forhøre seg med en fagmann i forkant.

Og det fins selvfølgelig et lass med ulike dimmere å velge fra! 

Denne finner du på mang en vegg rundt om i landet.

dimmer

Vil du velge noe ikke alle andre har? Denne dimmeren har et litt strammere uttrykk, og du kan velge den fargen som passer interiøret ditt best.

hvit dimmer
aluminium dimmer
svart dimmer

Vil du ha en som er litt rundere i kantene, kan du jo velge en av disse?

hvit rundere dimmer
Hvit dimmer elko

Er du lei av å famle etter lysbryteren i mørket? Denne dimmeren er ikke bare fin, men den har et svakt lys også når den er slått av. Veldig praktisk!

hvit dimmer med lys
aluminium dimmer med lys
svart dimmer med lys

PS: Finner du ikke en lysbryter i den fargen du vil ha? Kjøp en hvit lysbryter og spraymal den! 

Bestill en befaring eller book en elektriker

Motta push-varsler fra NTE

Få varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til å motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert på mine kundedata. Se vår personvernerklæring.