Hvorfor velge fiberbredbånd?

Kan du se for deg en hverdag uten kjapt og stabilt internett? Ikke vi heller - og derfor anbefaler vi deg å velge fiberbredbånd!

Mann sitter foran en datamaskin

Streaming, gaming, surfing og digitale møter er en del av livet; men har du tenkt på hvor mye annet som trenger internettilkobling for å fungere? TV-en, spillkonsollene, VR-brillene, smartklokkene og panelovnene er noen av dubbedittene som konkurrerer med mobiltelefonen, nettbrettet og PC-en om nettkapasiteten din. Skal du være helt sikker på at du alltid har nett når du trenger det, bør du velge fiber. 

Bare ditt

Siden du får en egen fiberkabel inn til boligen, blir verken hastigheten eller stabiliteten påvirket av om naboen bruker nettet samtidig som deg. 

Ubegrenset kapasitet

Fibersignalene sendes med lysets hastighet, og derfor er det nærmest ubegrensede muligheter både når det gjelder kapasitet og stabilitet. Visste du at du kan få stabile hastigheter helt opp i 1000 megabit per sekund (Mbps)? 

Jente og gutt som gamer

Fort opp og fort ned

Fiberbredbånd har synkron kapasitet. Det betyr at det tar like kort tid å laste ned en fil som det tar å laste opp en fil. 

Velg det som passer best for deg! 

Hos oss velger du om du vil kjøpe en pakke med både fiberbredbånd, tv og strømmetjenester eller om du bare trenger fiberbredbånd. Her kan du se de ulike pakkene du kan velge mellom.

Sjekk om du kan få fiber

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.