La barna finne apen!

Etter en lang arbeidsdag på hjemmekontoret, er det fristende å ta seg en ørliten cowboystrekk på sofaen. Med Altibox Barn kan du trygt ta deg en lur eller snike deg til noen minutter på mobilen mens barna koser seg med de programmene de vil ha! 

To barn sitter sammen

På Altibox Barn finner du en hel haug med barneinnhold samlet på ett og samme sted. Enkelt og gøy for ungene og trygt for de voksne - rett og slett midt i blinken!

Alt på ett sted

Brødrene Sivert og Erik på 7 og 9 år elsker løsningen. Når vi spør dem om hva som er favorittserien, får vi ikke ett, men fire svar!

— Vi liker aller best Teen Titans Go. Og Svampebob Firkant! Og alt med NinjaGo. Og selvfølgelig Pysjheltene. Det er helt umulig å velge, sier Erik. 

Lillebror Sivert liker også veldig godt Grizzly&lemen og Kodetropp O på NRK. 

— Og når vi ser tv sammen med mamma og pappa, liker vi å se på Top Gear og MasterChef, forteller Sivert. 

— Noen ganger stopper jeg opp på nyheter og sånt, men da blir mamma og pappa sure og sier at vi ikke er gamle nok til å se på det, sier Erik. 

Akkurat det er det vel flere foreldre som kjenner seg igjen i. Med Altibox Barn slipper du å bekymre deg for om barna ser på program som ikke er beregnet for dem. 

Altibox Barn er et menyvalg i hovedmenyen som er enkelt å finne for barna: De lærer seg snart å se etter ape-symbolet. Der finner de alt barneinnholdet du har valgt inn i tv-pakken din; NRK Super, Cartoon Network, HBO Toonix, Disney Movies on Demand - for å velge noen. Uansett hva du har valgt inn, finner du det i Altibox Barn. 

Vil du velge inn mer barneinnhold, gjør du det enkelt her.

Viser hvordan du starter Altibox barn på TVn

Se favorittene igjen og igjen

Unger elsker å se favorittepisodene sine om igjen og om igjen. Sivert og Erik blir ikke enige om hvilken episode av Teen Titans Go som er favoritten, men de tror kanskje det er den hvor de krangler om det er hamburger eller burrito som er best.

— Den har vi sett ganske mange ganger ja, sier Erik. — Kanskje tusen. 

Med Altibox Barn er det enkelt å finne tilbake til favorittene sine. Basert på hva barna har sett på tidligere, får de også opp nye ideer til underholdning i oversikten over det mest populære innholdet. 

Forsiden til Altibox for barn

Her kan du oppgradere til den nyeste versjonen av Altibox TV

Er du ikke fiberkunde? Sjekk om du kan få fiberbredbånd fra oss her:

Sjekk om du kan få fiber her

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.