Lad batteriene hos NTE!

Utenfor hovedkontoret til NTE på Steinkjer er det montert opp 10 elbilladere. Det vet ansatte, besøkende og andre elbileiere å sette pris på.

To NTE ansatte sammen med en Zaptec lader utenfor NTE sine lokaler

Siden vi satte opp ladestasjonene, har de vært i bruk hver eneste dag - til og med i romjula, når det ellers var ganske folketomt i lokalene her, smiler Per Ola Wæge. Per Ola er leder for eiendom og drift i NTE, og så at de fire elbilladerne som stod utenfor hovedkontoret tidligere, ikke var nok til å dekke ladebehovet.

Per Ola Wæge sammen med Zaptec lader utenfor NTE sine lokaler

Grønt forsprang

De fleste som bruker laderne i dag, er ansatte i NTE som lader bilen mens de er på jobb, men også andre har fått øynene opp for muligheten til å lade bilen. Både folk som er i møter med NTE og folk som handler på AMFI, benytter muligheten til å få ladet batteriene.

Laderne er tilgjengelige for alle, sier Wæge. - Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg som bruker. Prisene finner du på laderne. 

Astrid von Heimburg starter lading av elbil hos NTE

Astrid von Heimburg, som er prosjektleder i NTE,  er en av de som bruker elbilladeren jevnlig. Astrid bor på Levanger, og etter at hun fikk seg jobb på Steinkjer, kjøpte familien en elbil.

Det at jeg har tilgang på en elbillader på jobben, gjør hverdagen min enklere, forteller Astrid.

Jeg trenger ikke å planlegge ladingen like mye nå som jeg vet at jeg kan lade på jobben. Det er virkelig et pluss ved NTE som arbeidsgiver at de tilbyr dette.

Og det er ikke Astrid alene om å synes.

Vi får mange tilbakemeldinger fra ansatte som er glade for at vi tilrettelegger så bra for at de kan bruke elbil, forteller Wæge. - Basert på de tilbakemeldingene vi har fått, tror jeg dette kan være noe også for andre bedriftseiere å tilby sine ansatte.

Astrid von Heimburg starter elbillading utenfor NTE sine lokaler

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.