Månedens film i april: Børning 3

I april spanderer vi Børning 3 - en skikkelig vårfilm om gatebilkultur, fart og spenning. Det er nærmest så du får vind i håret når du ser de norske racingbil-entusiastene som børner seg nedover langs motorveiene i Europa! 

Par sitter sammen å ser på TV

For mange motorinteresserte betyr bar asfalt bare én ting: Endelig er det tid for å åpne garasjedøra og børste støvet av dollargliset på hjul! Børning 3 er støpt i samme form som sine storebrødre; Børning og Børning 2. I filmen møter vi kjente karakterer, og får servert halsbrekkende stunt, motorolje og ekte motorglede! 

På vei til Tyskland

Børning 3

Børning-serien har vært store publikumssuksesser i Norge. De kan kanskje beskrives som den norske utgaven av Hollywood-favorittene The Fast and The Furious.

Denne gangen starter historien på vei opp Trollstigen, der Roy (Anders Baasmo) og kjæresten Sylvia (Kathrine Thorborg Johansen) er klare for å gifte seg. Stemningen snus litt på hodet når Sylvias gamle flamme dukker opp. Roy må kjøre om kapp med den gamle flammen for å bevise at han er verdig å gifte seg med Sylvia, og dette på en av verdens mest fryktede racerbaner, nemlig Nürburgring i Tyskland. De folkekjære karakterene lager fine øyeblikk, en del misforståelser og litt klein stemning om hverandre. 

Her kan du se Børning 3!

Gatebilmiljøet på kinopremiere

Børning 3

Regissør Hallvard Bræin ser ut til å ha funnet en suksessoppskrift. Børning 3 er like underholdende og like publikumsvennlige som de fo foregående filmene. Noe ekstra publikumsfrieri har det likevel blitt plass til i Børning 3, med gjesteroller fra Wenche Myhre (som seg selv), musikk fra DDE og referanser til Flåklypa Grand Prix.

Kanskje ikke rart at Børning 3 gruste konkurrentene da den hadde kinopremiere 14. november i fjor. I løpet av den første helgen etter premieren hadde den allerede blitt sett av 81.741 publikummere; av dem mange gatebilentusiaster som stilte opp på premierearrangementene over hele landet. 

Samle venner og familie og få det til å lukte svidde dekk i tv-stuene i april! God fornøyelse! 

Her kan du se Børning 3!