Månedens film i desember: Love Actually, Jul i Mummidalen m.m.

Altibox spanderer hele 7 julefilmer i desember.

Desember - Månedens film

Foto: Line Owren ©Altibox

I desember spanderer Altibox hele syv julefilmer. Her får du alt fra barnefilmer til romantisk komedie.

Jul i Mummidalen

Varmhjertet familie-animasjon med en flott historie! Mummitrollet vil ikke gå i dvale! Han ønsker å utforske vinteren og ikke minst: Julen!

Jeg kommer hjem igjen til jul

Verdensstjernen Simon kommer hjem til Sverige for å feire jul. Broren skal arrangere den årlige julekonserten og Simon har blitt overtalt til å delta. Anders, som alltid har levd i skyggen av broren, er ikke helt fornøyd med dette. Simon tar alt med ro, men denne julen blir han konfrontert med gamle minner og begravde familiehemmeligheter.

Love Actually

Statsministeren faller hodestups for en av sine ansatte øyeblikket etter at han inntar Downing Street 10. En forfatter rømmer til Syd-Frankrike for å lege sitt knuste hjerte, og finner Kjærligheten i en innsjø. En trygt gift kvinne mistenker at ektemannen er i ferd med å gli fra henne. En nygift kvinne feiltolker signalene hun får fra brudgommens beste venn. En skolegutt forsøker å vinne oppmerksomhet hos den mest uoppnåelige jenta på skolen.

Jul på Kutoppen

Bykalven Klara skal feire jul på KuToppen for første gang og har store forventninger. Skuffelsen blir stor da pappaen Mosk ikke har gjort i stand noe som helst. Mosk blir tilkalt på måkeoppdrag, og da han blir sittende snøfast på hytta til den ufordragelige Pauline, bestemmer Klara seg for å overraske han med en fantastisk jul på KuToppen. Men hvordan lager man en perfekt jul?

Gubben og Katten - Tidenes gladeste jul

To dager før julaften blir Pettersen og Findus innesnødd på gården. De har gått tomme for mat og har ikke hatt mulighet til å gå i skogen for å hugge juletre. Den lille katten er redd for at det ikke vil bli noen julefeiring i det hele tatt. Men den gamle Pettersen lover at det vil bli det: "Det kommer til å bli den beste julen noen sinne!" sier han. Dagen etter blir været bedre og de tar sleden ut i skogen for å hugge et tre.

En underbar jävla jul

27 år gamle Simon og Oscar har vært sammen i tre år. Sammen med deres gode venninne Cissi, har de kjøpt ett hus i Bromma. Hele huset har et stort behov for renovering, men det er ett rom som har blitt satt som første prioritet. Barnerommet. Det står allerede ferdig ettersom Cissi er 9 måneder på vei. Men hvem er faren til barnet? Det kan være enten Oscar eller Simon... Sammen skal trioen skape en familie.

Fucking Åmål

Elin har rotet med 70.000 gutter og synes alt er kjedelig og lengter etter at noe skal skje. Jessica er sammen med Markus som synes han er tøffest i hele Åmål. Johan, som er kompisen til Markus, er forelsket i Elin, men Elin synes Markus er en tulling. Agnes er den mest ensomme i hele verden. Og hun elsker en viss person så mye at hjertet nesten sprenges.

Hei 👋 Gjerne chat med oss dersom du trenger hjelp.