1. Glem for all del ikke å vaske deg når det er så varmt at svetten siler - men hva med å ta med deg såpe og klut når du likevel er ute og bader? Bader du i sjøen, trenger du ikke engang å skylle av deg saltvannet - det skal etter sigende være bra for huden! Foretrekker du fremdeles å ta en dusj, trenger kanskje ikke den solvarme kroppen din å dusje i så varmt vann som det du er vant til resten av året?

  2. Lufta er for alle - også for nyvaskede klær og rene kopper. I sommervarmen kan du gi tørkeprogrammet på vaskemaskina og oppvaskmaskina sommerferie og heller la alt lufttørke.

  3. Utelys er helt unødvendig når sommernettene er lange og lyse - av med det!

  4. La tv-en og gamingkonsollene hvile seg og sett deg heller i hagen eller på verandaen med en god bok, en kortstokk eller en god venn du bare ser i feriene. Sove kan du gjøre til høsten igjen!

  5. Grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr - alt kan grilles! La stekeovnen hvile seg og fyr opp grillen - smaksløkene dine kommer til å takke deg!

PS - hvis sommeren ikke har slått til og du leser denne saken mens regnet øser ned og det frister mer med ullsokker enn bikini, kan du plukke opp ett og annet strømsparetips for kaldere tider på denne siden.

PPS - i NTE-appen kan du følge med på strømprisene og se hvor mye strøm du bruker. Gjør det til en vane å stikke innom appen med jevne mellomrom og se om du kan justere strømforbruket ditt!

Last ned appen

Har du enda ikke skaffet deg strømavtale fra NTE? Sjekk ut våre strømavtaler her!

Gå til Slik leser du NTEs nye strømfaktura

Slik leser du NTEs nye strømfaktura

Fra februar 2024 ser strømfakturaen fra NTE litt annerledes ut enn før. Vårt mål har vært å gjøre den mer oversiktlig for deg. Hvis du likevel lurer på noe som har med den ...

Gå til Tar grep for å få ned strømregningen

Tar grep for å få ned strømregningen

Snart 20 år etter at borettslaget Elvebredden på Steinkjer ble bygget, begynte styret å se på hvordan de kan få ned strømregningen. Nå har en befaring vist at de kan redusere ...

Gå til Bruker du mye strøm i jula?

Bruker du mye strøm i jula?

Stekeovnen står på fra morgen til kveld. Kjøleskapet er fylt til randen og jobber for harde livet. Det er alltid noen som dusjer. Spillkonsollene har vært varme siden ...

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.