Se kinopremierer hjemme hos deg selv!

Nå som kinoene er stengt, kan du i heller invitere med deg familien på kinopremiere hjemme i sofakroken! Det er like billig som å gå på kino - og i tillegg slipper du å forlate sofakroken!

Hand tar popcorn fra en popcorn-boks

Den første kinopremieren lanserte vi forrige uke, og i ukene fremover kommer det stadig flere premierefilmer.

iHuman

iHuman

I dokumentarfilmen iHuman viser den norske regissøren Tonje Hessen Schei oss hvor langt utviklingen av kunstig intelligens har kommet, hvem som står bak og hvilke konsekvenser det kan få både for oss som enkeltmennesker og for verdenssamfunnet. Kommer vi til å kunne dra fordeler av kunstig intelligens - eller vil det bety slutten på verden slik vi kjenner den?

Anbefalt aldersgrense: 12 år

Emma

Emma

Elsker du engelsk kostymedrama, er dette den perfekte filmen for deg! Emma er en britisk romantisk dramafilm basert på Jane Austens roman. Emma Woodhouse er vakker, flink og rik - og hun har ingen planer om å gifte seg. I stedet prøver hun å hjelpe alle rundt seg å finne kjærligheten - dessverre ikke alltid med like stort hell. Alle velmente råd fra Mr. Knigtley blir oversett, helt til hun plutselig merker at ett av rådene hans gjør henne sjalu. Er det virkelig slik at kjærligheten har vært der hele tiden - uten at hun har tillatt seg selv å akseptere følelsene sine? 

Anbefalt aldersgrense: 6 år

The invisible Man

The Invisible Man

Hvordan flykter du fra noe du ikke ser? I The invisible Man spiller Elisabeth Moss (kjent fra blant annet The Handmaid´s tale og Mad Men) hovedpersonen Cecilia, en kvinne som flykter fra sin voldelige og kontrollerende kjæreste. Hun søker tilflukt et sted kun en håndfull mennesker vet hvor er - men snart blir hun overbevist om at noe eller noen hun ikke kan se, følger etter henne… 

Her får du spenning så det holder - skvetter du ikke av denne filmen, har du nerver av stål!

Anbefalt aldersgrense: 15 år

Filmene finner du på denne siden. Nye premiefilmer blir også lagt på denne siden.