Se premierefilmer hjemme i stua

Enten du velger å rulle ut den røde løperen og hopper inn i noe annet enn stillongsen, eller kryper opp i sofakroken iført de myke ullklærne du har på for n´te dag på rad, kan du gå på kinopremiere hjemme i stua!

Par sitter sammen i sofa og ser på TV

Nå som kinoene er stengt, gjelder det å tenke nytt - og derfor får stadig flere produsenter opp øynene for muligheten til å sende filmene rett til Altibox. 

I mars kunne du kjøpe tilgang til dokumentarfilmen iHuman, kostymedramaet Emma og thrilleren The Invisible Man.

Nå har det kommet flere filmer - kanskje en av dem er akkurat det du trenger å se etter at du har fått ungene i seng i kveld?

Alle utlendinger har lukka gardiner 

Gled deg til den norske filmen som handler om hvor vanskelig og vidunderlig det er å være forelsket. Det er også en historie om vennskap, savn og kjærlighet, om selvstendighet og løsrivelse, og om det å være ungdom i Norge og verden i dag. Filmen er basert på Maria Navarro Skarangers kritikerroste debutroman fra 2015.

Anbefalt aldersgrense: 12 år

Fjols til Fjells

Fjols til Fjells er både en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon. Krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og hvordan legger du til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap - samtidig?

Anbefalt aldersgrense: 6 år

The Farewell

Billi er født i Kina, men bor i New York. Nå skal hun i et familiebryllup i Changchun. Bryllupet er iscenesatt og bare en unnskyldning for at hele familien skal samles for å se bestemor, Nai-Nai, en aller siste gang. Hun har ikke lenge igjen å leve, men akkurat det får hun ikke vite, fordi familien har bestemt seg for å holde det hemmelig. Forsøket på å gi henne en lykkelig tid forskånet fra bekymringer kommer i konflikt med Billis vestlige verdier. Billi prøver å navigere i et minefelt av forventinger og sosiale koder i Kina, samtidig som hun lærer mye om seg selv og gjenoppdager landet hun ble født i. Med en god løgn i sentrum blir det et humoristisk og rørende møte mellom familie og kulturer. 

Anbefalt aldersgrense: Tillatt for alle

The Hunt

Tolv fremmede våkner i et skogbryn. De vet ikke hvor de er eller hvordan de kom dit. De vet ikke at de har blitt utvalgt til et veldig spesifikt formål: Jakten. I skyggen av en mørk konspirasjonsteori på internett, samles en gjeng elitister for første gang på en avsidesliggende herregård for å jakte på mennesker. Men den store planen deres er i ferd med å forvitre fordi en av de jagede, Crystal, vender planene deres mot dem selv. Hun eliminerer dem, en etter en.

Anbefalt aldersgrense: 15 år

Bloodshot 

I denne filmen basert på en bestselgende tegneserie er Vin Diesel Ray Garrison, en soldat som nylig ble drept i kamp og gitt nytt liv som superhelten Bloodshot av RST-konsernet. Med en nanoteknologisk hær i årene er han en ustoppelig kraft – sterkere enn noensinne med evnen til å helbrede seg selv umiddelbart. Men siden de kontrollerer kroppen hans, bestemmer selskapet også over minnene hans. Nå vet ikke Ray hva som er virkelig og hva som er løgner – men han er bestemt på å finne ut av det.

Anbefalt aldersgrense: 12 år

Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn 

Har du hørt den om politibetjenten, blondinen, psykopaten og mafiaprinsessen? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) er en forskrudd historie fortalt av Harley selv, slik bare Harley kan. En av Gothams mest avskyelige kriminelle, Roman Sionis, og hans sadistiske høyre hånd, Zsasz, akter å utslette den unge jenta Cass, og byens fargerike underverden blir snudd på hodet i jakten på henne. Harley, Huntress, Canary og Renee Montoya må motvillig inngå en allianse for å hindre Roman i å lykkes. 

Anbefalt aldersgrense: 15 år

Du finner alle premierefilmene samlet på denne siden.

God fornøyelse!