Slik får du NRK Trøndelag som kanal 1 på tv-en din

Mange som bor i Trøndelag, vil gjerne se Midtnytt og ikke sendinger fra Oslo og Viken når det er lokalnyheter på NRK. Her forklarer vi hvor enkelt det er å endre rekkefølgen på kanalene dine så du får NRK Trøndelag som førstevalg!

Altibox fjernkontroll

Siden NRK har mange ulike distriktskontor, har de også flere tv-kanaler. På Altibox heter kanalen til NRK Trøndelag NRK Midtnytt, så let etter den. Deretter følger du denne bruksanvisningen: 

Har du Altibox-knapp på fjernkontrollen din?

Altibox-knappen på fjernkontrollen tar deg til hovedmenyen. Bruk piltastene på sølvhjulet under til å navigere i meny-linjen, til du kommer til 'innstillinger'. Klikk så 'OK'. Velg menyvalg 'kanaler', og videre 'sorter tv-kanaler'. 

Altså: Hovedmeny > Innstillinger > Kanaler > Sorter tv-kanaler.

Klikk 'OK' når du står på en kanal du vil flytte på. Bruk piltastene på sølvhjulet for å flytte kanalen til ønsket plassering. Klikk 'OK' igjen når du har funnet riktig plass. Den nye kanalsorteringen lagres da automatisk.

Har ikke fjernkontrollen din en knapp det står Altibox på?

Hvis du ikke har nye Altibox TV, mangler fjernkontrollen din Altibox-knappen. Da følger du denne oppskriften for å endre rekkefølgen på kanalene: 

Trykk på tv-portal-knappen, som tar deg til hovedmenyen. Så:

Hovedmeny > Innstillinger > Tv-kanaler > Sorter tv-kanaler. 

Gå til Full frihet med Altibox-appen

Full frihet med Altibox-appen

Enten du reiser på hytta eller blir hjemme i vinterferien - med Altibox-appen kan du se det du vil, når du vil og hvor du vil!

Gå til Kundeservice er et eget fag

Kundeservice er et eget fag

Målrettet, systematisk arbeid gjennom flere år har blant annet resultert i at NTE har vunnet Kundeserviceprisen - og i hyggelige tilbakemeldinger fra kundene om at de føler ...

Gå til Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Med et Altibox-abonnement fra NTE, er det du som bestemmer hvilke kanaler og hvilket innhold du betaler for.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.