Spenningsfylt filmkveld

På utkikk etter spenningsfilmer? Her har vi samlet en rekke med actionfylte thrillere som du finner på Altibox!
Kvinne ser på nettbrett mens hun ligger i hengekøya

Shorta

I denne danske thrilleren møter vi politimennene Mike og Jens som er ute på patrulje i Svalegården; en fiktiv forstad til København som er preget av store blokker og mange ikke-vestlige innvandrere. Nyheten om at en av ungdommene fra bydelen døde under en pågripelse fører til et krav om hevn. Uhemmet raseri blant ungdommene gjør at Mike og Jens må komme seg ut av bydelen til fots etter at politibilen settes ut av spill. De er helt på egen hånd og må kjempe for livet – men hvem kan de stole på? 

Filmen ser du her.

Den største forbrytelsen

26. november 1942 er 300 politimenn og medlemmer av NS kalt inn til en storstilt politiaksjon. Målet? Å arrestere og deportere jødiske kvinner, barn, menn og eldre. De arresterte blir tatt med til kaia i Oslo, hvor de sammen med over 200 jødiske menn som har vært i nazistenes varetekt over en måned allerede, plasseres i skipet Donau. Donau forlater Oslo med kurs for konsentrasjonsleiren Auschwitz. Av de 529 jødene som deporteres, kom bare 9 tilbake. Fortellingen om den norske arbeiderfamilien Braude står i sentrum for handlingen, en vanlig familie som fikk sin skjebne beseglet av det faktum at de var jøder. 

Den største forbrytelsen er en dramatisk og storslått film som er basert på virkelige hendelser som strekker seg fra 1930-tallet til fredsdagene i 1945. 

Filmen ser du her.

Top Gun

En klassiker fra 1986 som man gjerne kan se flere ganger! Sammen med sin navigatør Goose blir Pete «Maverick» Mitchell tatt opp ved marinens berømte eliteskole for angrepsflyvere; Top Gun. Katastrofene ligger på lur og en dødsulykke kan inntreffe når som helst. Dette er starten på et eventyr med kjærlighet, humor og heftige flyscener. 

Se filmen her.

A Hitman´s Bodyguard

Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson storspiller i filmen hvor verdens beste livvakt får en ny kunde; nemlig en ukjent leiemorder. De har alltid stått på hver sin side av loven og hater hverandre. Nå må de samarbeide og har kun 24 timer på å nå destinasjonen hvor de skal vitne mot en blodtørstig diktator. 

Se filmen her.

A Quiet Place

En stor del av menneskeheten har blitt utryddet av vesener som tiltrekkes av lyd. En familie på fire gjemmer seg på en gård og kommuniserer med hverandre på tegnspråk. Moren er gravid med et nytt barn, og hver minste lyd kan bety slutten for dem alle.  Se filmen her.

Those Who Wish Me Dead

Vi møter Hannah, en brannmann som er spesialtrent på branner i villmarken. På et oppdrag finner hun en blodig og traumatisert gutt som blir forfulgt av snikmordere. For å komme seg unna, må de komme seg igjennom flere kilometer med skog, livsfarlig tordenvær og en brann som er på vei rett imot dem. Se filmen her.