Spenningsfylt filmkveld

På utkikk etter spenningsfilmer? Her har vi samlet en rekke med actionfylte thrillere som du finner på Altibox!

Jente med hvitt headset ser på film og spiser popcorn.

Fra fart til fantasi

Opplev en helt annen verden eller et helt nytt univers med de nyeste filmene fra Altibox.

Filmplakaten til filmen The Unbearable Weight Of Massive Talent med Nicolas Cage som Nick Cage.

The Unbearable Weight Of Massive Talent

I denne danske thrilleren møter vi politimennene Mike og Jens som er ute på patrulje i Svalegården; en fiktiv forstad til København som er preget av store blokker og mange ikke-vestlige innvandrere. Nyheten om at en av ungdommene fra bydelen døde under en pågripelse fører til et krav om hevn. Uhemmet raseri blant ungdommene gjør at Mike og Jens må komme seg ut av bydelen til fots etter at politibilen settes ut av spill. De er helt på egen hånd og må kjempe for livet – men hvem kan de stole på? 

Filmplakaten til Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

I Marvel Studios' DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS åpner Marvel Cinematic Universe multiverset og presser dets grenser mer enn noensinne. Reis inn i det ukjente med doktor Strange, som med hjelp fra både gamle og nye mystiske allierte må reise gjennom de forbløffende og farlige virkelighetene i multiverset for å konfrontere en mystisk fiende.

Filmplakat av The Lost City med Sandra Bullock og Channing Tatum.

The Lost City

Den dyktige, men tilbaketrukne forfatteren Loretta Sage har viet karrieren til å skrive om eksotiske eventyr i sin populære bokserie "The Lost City". Alle bøkene er prydet av den kjekke covermodellen Alan som har dedikert sitt liv til å legemliggjøre heltekarakteren «Dash». Mens de er ute på en promotur for den nyeste utgaven, blir Loretta kidnappet av den eksentriske milliardæren Fairfax. Han presser henne ut i jungelen på søken etter den tapte skatten i "The Lost City". Med et ønske om å bevise at han har det som trengs for å være en ekte helt, bestemmer Alan seg for å egenhendig redde henne. Det umake paret kastes inn i et jungeleventyr, og blir nødt til å samarbeide for å overleve og finne den eldgamle skatten før den går tapt for evig.

Filmplakat for Sonic the Hedgehog 2.

Sonic the Hedgehog 2

Sonic har slått seg ned i Green Hills og ivrer etter å bevise at han har det som trengs for å være en ekte helt. Muligheten byr seg når Dr. Robotnik dukker opp igjen med sin nye partner, Knuckles, i jakten på en smaragd med krefter som kan ødelegge sivilisasjoner. Sonic får sin egen medspiller i Tails, og sammen legger de ut på en verdensomspennende reise for å finne edelsteinen før den havner i feil hender.

Filmplakat for Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter.

Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter

Professor Albus Humlesnurr vet at den mektige trollmannen Gellert Grindelwald forbereder seg på å ta kontroll over trollmannsverden. Uten mulighet til å stoppe ham alene, må han stole på at magizoologisten Salamander Fisle og hans team av trollmenn, hekser og en modig gompebaker vil klare et farlig oppdrag hvor de møter både gamle og nye fabeldyr, og går til kamp mot Grindelwalds voksende tilhengerskare. Men hvor lenge kan egentlig Humlesnurr vente i kulissene når det står så mye på spill?

Filmplakat for Uncharted.

Uncharted

Den gatevante tyven Nathan Drake rekrutteres av den erfarne skattejegeren Victor "Sully" Sullivan for å gjenvinne en formue som Ferdinand Magellan mistet for 500 år siden. Det som starter som en tyverijobb for duoen, blir et jordomseilingsløp med dramatikk for å nå skatten, før den hensynsløse Moncada, som tror han og familien hans er de rettmessige arvingene. Hvis Nate og Sully kan tyde ledetrådene og løse et av verdens eldste mysterier, vil de finne fem milliarder dollar i skatter og kanskje til og med Nates forsvunne bror… men bare hvis de kan lære å jobbe sammen.

Sjekk ut tilbudene våre

Ønsker du mer fart og underholdning? Da passer kanskje Alitbox Extra for deg! Vi tilbyr ulike pakkeløsninger til forskjellige behov. Sjekk tilbudene våre.