Strøm deg bort med Sumo!

Endelig kan du få tilgang til hele TV 2 Sumo-universet på Altibox´en din! Perfekt for sene kvelder og late morgener i sommerferien!

Du får nå Sumo hos Altibox!

Her kan Med TV2 Sumo får du enda større valgfrihet, og enkel tilgang til tv-favorittene dine.

Hvordan gjør du det?

TV2 Sumo-appen finner du under “ Strømmetjenester” i hovedmenyen på tv-en din. I tillegg kan du velge inn Sumo Film og Serier for 50 poeng*.

Masse underholdning

På TV2 Sumo Film og Serier er det alltid noe gøy å se på! Savner du for eksempel Home and AwayModern FamilyGrey´s Anatomy eller Hotel Cæsar? Er dette sommeren hvor du endelig skal få sett svenske Solsidan, danske Broen eller norske Dag? Eller er du av den typen som ikke får sommerfølelsen uten å avslutte kveldene sammen med sykkelpolitiet i Pacific Blue

Du finner også mye trygt og bra innhold til de aller minste, og filmer for hele familien. 

Her kan du velge inn Sumo.

*Abonnementet blir fornyet hver 30. dag. Når du har valgt det inn, er poengene låst til de 30 dagene er over.

Trenger du flere poeng?

Hvis du ikke har nok poeng til å velge inn Sumo Film og Serier og samtidig beholde alle de andre kanalene og strømmetjenestene du vil ha, kan du få kjøpe abonnement på flere poeng. 

Her kan du kjøpe flere poeng.

Vil du ha mer Sumo?

Er du sportsinteressert, er TV2 Sumo en drøm for deg! Ikke bare får du tilgang til Premier League, men du kan også se alt fra sjakk og håndball til e-sport, tennis og kampsport. 

Kobler du Sumo-abonnementet ditt til Altibox, kan du se alt du har tilgang til hos TV2 Sumo direkte på tv-en din. Da får du tilgang til å oppgradere til tjenestene "Fire skjermer" for 30 kroner, "Sport" for 50 kroner og "Total" for 399 kroner.

Her kan du kjøpe tilgang til mer av TV2 Sumo