Tell ned til årets julekalendere!

Tiden flyr - og snart er desember her! Her er en oversikt over julekalenderne som sendes i 2021!

Adventsstake med to brennende lys foran en tv-skjerm

NRK - Kristiania Magiske Tivoli Theater

Også i år slår NRK på stortromma med en splitter ny julekalender! Handlingen er lagt til Kristiania i 1909, og handler om fattiggutten Luca som blir kjent med alt det magiske og forunderlige som skjer på tivoliet. Når teateret trues av nedleggelse, må barna stå sammen og redde teateret. Klarer de det før 24. desember? 

PS - sjekk ut NRK TV - der ligger det mange kjente og kjære julekalendere tilgjengelig; alt fra Jul i Skomakergata og Amalies jul til Vertshuset Den Gyldne Hale og Supernytts julekalender. God fornøyelse!

TV2 - Tinka og Kongespillet

Tinka og Kongespillet er oppfølgeren til Tinkas juleeventyr, hvor Tinka fant ut at hun var halvt nisse og halvt menneske. I årets julekalender blir hun kronprinsesse. Når kongen ikke kommer hjem fra rundreisen sin i Nissens rike, må Tinka være med i kampen om tronen. Her er det spenning fra første stund!

TVNorge - Nissene i bingen

20 år etter Nissene på låven og 10 år etter Nissene over skog og hei, er Espen Eckbo tilbake med den nye serien Nissene i bingen. Her samles 24 single mennesker på en nedlagt farm, der de lever parvis som Nissefar og Nissemor i 24 dager. I tillegg til mange nye fjes, dukker som vanlig både Atle Antonsen og Henrik Elvestad opp.

TV2 Zebra

På TV2 Zebra kan du kose deg med hele 3 gamle klassikere; The Julekalender, Vazelina Hjulkalender og Julefergå. Noe for enhver smak der altså!

SVT - En hederlig jul med Knyckertz 

Også søta bror byr på en helt ny adventskalender, bygd på bøkene om familien Knyckertz. Serien handler om elleve år gamle Ture, som gjerne vil feire en normal og hederlig jul - men det er ikke så enkelt som det høres ut til når du vokser opp i en familie hvor alle er tyver! Mens lillesøster Kriminellen allerede er en mestertyv med masse tjuvtriks i ermet, syns ikke Ture han passer inn i familien. 

DR 1: Tidsrejsen

På DR1 får vi et gjensyn med Tidsrejsen, som handler om Sofie. Hun er lei av å være skilsmissebarn og drømmer om at foreldrene hennes skal finne tilbake til hverandre så de kan feire julen sammen igjen. 

En dag møter hun den mystiske gutten Dixie, som kan reise i tid. Han tar med Sofie tilbake til 1084, hvor hun ser sitt snitt til å endre på historiens gang. Det får katastrofale konsekvenser… 

Dansk TV2 - Kometernes Jul

Årets nye, danske julekalender sendes på TV2, og handler om de fire barna Mie, Johannes, Noor og Elias som deltar på astrofysikkurset Astro Camp. Ved et uhell teleporteres Mie og Johannes til den fjerne Planet 9, og nå må barna arbeide sammen - mot tiden, naturlovene og en utspekulert tech-guru - så de kan bli gjenforent før det er for sent!