Tilbake til NTE

Tor Martin Eek er født og oppvokst på Sparbu, og har en sterk tilhørighet både til bygda si og til Trøndelag. Derfor syns han også det er viktig med en lokal strømleverandør.

- Jeg var så dum at jeg byttet strømleverandør en gang, men jeg kom meg tilbake til NTE så snart som råd var, smiler Tor Martin. - Gresset var så absolutt ikke grønnere på den andre siden!

Tor Martin og samboeren Ulrikke Marie Kristiansen Skevik driver gården Heistad på Sparbu utenfor Steinkjer. I tillegg til 50 melkekyr, 10 kjøttfe, høner, sauer og kaniner, driver de med korn. Til sammen har de fem barn i alderen 7 - 17 år, som i likhet med foreldrene er aktive håndballspillere. Med andre ord er både aktivitetsnivået og strømforbruket på Heistad høyt.

- Det går en del strøm ja, kan du si, forteller paret. - Det er minst ei trening eller en kamp hver eneste dag, så det går en del liter vann på dusjing hver eneste dag. Den varmtvannstanken får kjørt seg skikkelig!

Trønderlåna de bor i, er stor, og krever både vedovn og varmepumpe for at den skal bli gjennomvarm. I tillegg kommer alle driftsbygningene på gården.

- Vi bruker en ikke ubetydelig sum på strøm hver måned, sier Tor Martin.

Lokal støttespiller

  • Det gikk opp for meg hvor dumt det var å ikke kjøpe strømmen min av en lokal leverandør da jeg begynte å tenke over hvor ofte jeg ser NTE-logoen på fotballbaner, konserter og teaterforestillinger, sier Tor Martin. - Det betyr utrolig mye for frivilligheten at NTE både ser og støtter dem.

Vil du også kjøpe strømmen din fra et garantert trøndersk selskap?

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.