Tilbake til NTE

Tor Martin Eek er fÞdt og oppvokst pÄ Sparbu, og har en sterk tilhÞrighet bÄde til bygda si og til TrÞndelag. Derfor syns han ogsÄ det er viktig med en lokal strÞmleverandÞr.
En familie som bord pÄ gÄrd holder hÞner

- Jeg var sÄ dum at jeg byttet strÞmleverandÞr en gang, men jeg kom meg tilbake til NTE sÄ snart som rÄd var, smiler Tor Martin. - Gresset var sÄ absolutt ikke grÞnnere pÄ den andre siden!

Tor Martin og samboeren Ulrikke Marie Kristiansen Skevik driver gÄrden Heistad pÄ Sparbu utenfor Steinkjer. I tillegg til 50 melkekyr, 10 kjÞttfe, hÞner, sauer og kaniner, driver de med korn. Til sammen har de fem barn i alderen 7 - 17 Är, som i likhet med foreldrene er aktive hÄndballspillere. Med andre ord er bÄde aktivitetsnivÄet og strÞmforbruket pÄ Heistad hÞyt.

- Det gÄr en del strÞm ja, kan du si, forteller paret. - Det er minst ei trening eller en kamp hver eneste dag, sÄ det gÄr en del liter vann pÄ dusjing hver eneste dag. Den varmtvannstanken fÄr kjÞrt seg skikkelig!

TrÞnderlÄna de bor i, er stor, og krever bÄde vedovn og varmepumpe for at den skal bli gjennomvarm. I tillegg kommer alle driftsbygningene pÄ gÄrden.

- Vi bruker en ikke ubetydelig sum pÄ strÞm hver mÄned, sier Tor Martin.

Lokal stĂžttespiller

  • Det gikk opp for meg hvor dumt det var Ă„ ikke kjĂžpe strĂžmmen min av en lokal leverandĂžr da jeg begynte Ă„ tenke over hvor ofte jeg ser NTE-logoen pĂ„ fotballbaner, konserter og teaterforestillinger, sier Tor Martin. - Det betyr utrolig mye for frivilligheten at NTE bĂ„de ser og stĂžtter dem.

Vil du ogsÄ kjÞpe strÞmmen din fra et garantert trÞndersk selskap?

Motta push-varsler fra NTE

FĂ„ varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til Ä motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert pÄ mine kundedata. Se vÄr personvernerklÊring.