Trygg tv-titting etter skoletid med Altibox Barn

Er ungene alene hjemme etter skoletid? Like greit å lære dem å finne frem til ape-ikonet til Altibox Barn med det samme!

Jente ligger oppned i sofaen og ser på tv

På Altibox Barn har vi nemlig samlet alt barneinnholdet på ett sted! Slik minimerer du sjansen for at ungene skal se på noe som ikke er beregnet for barn. Ape-ikonet ligger i hovedmenyen på tv-portalen, og er enkelt å kjenne igjen for ungene.

Viser hvordan du starter Altibox barn på TVn

Hva finner du i Altibox Barn?

Innholdet i Altibox Barn er en blanding av barneinnholdet som er inkludert i tv-pakken din, og underholdning du har valgt inn med poeng. 

Siden du selv velger inn hvilket innhold du vil ha i tv-pakken din, varierer innholdet i Altibox Barn fra bruker til bruker. 

NRK Super er inkludert i alle abonnement. 

I tillegg kan du velge inn disse barnekanalene: 

Toonix & Cartoon Network (5 poeng) Disney Channel (1 poeng) Boomerang (2 poeng) Disney Junior (1 poeng) Nick Junior (2 poeng) Nickelodeon (2 poeng) Nicktoons (2 poeng) 

Hvis du vil velge inn mer barneinnhold, gjør du det enkelt via Mine Sider.

Lekende lett

Mange barn liker å se favorittprogrammene sine igjen og igjen. På Altibox Barn finner de enkelt tilbake til favorittene sine, og i tillegg får de opp forslag til nye program de kan se.

Forsiden til Altibox for barn

Gå til Full frihet med Altibox-appen

Full frihet med Altibox-appen

Enten du reiser på hytta eller blir hjemme i vinterferien - med Altibox-appen kan du se det du vil, når du vil og hvor du vil!

Gå til Kundeservice er et eget fag

Kundeservice er et eget fag

Målrettet, systematisk arbeid gjennom flere år har blant annet resultert i at NTE har vunnet Kundeserviceprisen - og i hyggelige tilbakemeldinger fra kundene om at de føler ...

Gå til Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Med et Altibox-abonnement fra NTE, er det du som bestemmer hvilke kanaler og hvilket innhold du betaler for.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.