Velg vår tv- og strømmetjeneste!

Med et Altibox-abonnement fra NTE, er det du som bestemmer hvilke kanaler og hvilket innhold du betaler for.

Dame og mann som ser på TV

Hos oss kan du nemlig bytte inn og ut det du vil av strømmetjenester, kanaler, sportspakker og barne-tv. Slik får du mye mer ut av abonnementet ditt - helt kostnadsfritt!

Nytt innhold på en time

Du får et ulikt antall poeng, alt etter hvilken tv-pakke du kjøper. Poengene kan du bruke til å bytte inn og ut det du vil se på. HBO på morgenen og Netflix på kvelden? Ikkeno' stress - det fikser du med noen få tastetrykk.

Poenget med poengene er rett og slett at du får mer for pengene! I tillegg til faste kanalene som alltid er inkludert i pakken din, kan du velge inn og ut enkeltkanaler og strømmetjenester så ofte du vil*.

*Unntaket er Netflix, som du ikke velge ut de første 30 dagene etter at du har valgt det inn.

Velg og vrak i innhold

Vi har noe for enhver smak - her får du en full oversikt over alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge inn eller kjøpe til.

Det er enkelt å velge kanaler inn og ut via Mine Sider. Om det er faste kanaler du ikke ønsker å se i kanallista, kan du skjule disse ved å bruke fjernkontrollen. Du kan enkelt finne dem igjen når du ønsker det.

Du kan kjøpe flere poeng

Klarer dere ikke å bli enige om hva dere skal bruke poengene til? Kjøp til ekstra poeng, da vel! Ekstrapoengene aktiverer du på Mine Sider, og de dukker opp umiddelbart etter at du har bestilt dem.

Altibox TV-modem med figurer
FilmicArt ©Altibox

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.