Bli kjent med Morten

Elsker fleksibiliteten

Etter snart 20 år i NTE syns fremdeles Morten at han har drømmejobben.
Smilende mann snakker i telefonen mens han sitter ved pulten sin. Den har en stor skjerm oppå.

– Det har skjedd så enormt mye siden jeg fikk jobben som selger i 2006, sier Morten. – Selv om jeg har vært her en stund, syns jeg det er like spennende og interessant i dag som da jeg først gikk gjennom døra her. 

Fakta om Morten

Fornavn: Morten Tittel/Stilling: Bedriftsrådgiver Utdanning: Ingeniør i telematikk fra Forsvarets Høgskole og Høgskolen i Sør-Trøndelag.  Arbeidserfaring: Jobbet som selger før han kom til NTE i 2006.

For da Morten begynte i det som den gang het NTE Bredbånd, var utbyggingen av fiberbredbånd i Nord-Trøndelag i sin spede barndom. Siden den gangen har NTE bygget ut fiber til om lag 70 000 kunder i hele Trøndelag - og Morten har bistått mange av bedriftskundene. Til å begynne med jobbet han hovedsakelig med små og mellomstore bedrifter. Det gjør han fortsatt - men nå har han også mye av ansvaret opp mot kommuner og en del større nasjonale partnere. 

– For meg er det optimalt å kombinere den tekniske bakgrunnen min med selgerrollen, sier Morten. – Jeg har virkelig fått bruk for den tekniske forståelsen min i løpet av disse årene, for det har vært en rivende utvikling. 

Relasjonsbygger

Du trenger ikke tilbringe mange minuttene sammen med Morten før du forstår at han er over snittet glad i folk. Den egenskapen kommer ikke bare til nytte i jobbsammenheng, men også som lokalpolitiker. 

– Jeg setter veldig stor pris på å ha en arbeidsgiver som lar meg kombinere jobben med rollen som folkevalgt, sier Morten. – Det er samfunnsansvar i praksis, det! 

For Morten har muligheten til å ta noen politiske møter på dagtid og heller ta igjen arbeidstimene når det passer ham. Og skulle det passe bedre for ham å sitte hjemme noen dager, har han selvfølgelig mulighet til det også. 

– Jeg legger stort sett opp dagene mine selv, sier han. 

Smilende dresskledd mann i en trappeoppgang

Man skulle kanskje tro at antallet reisedager har økt i takt med at NTE får stadig flere kunder sør i Trøndelag, men det er ikke tilfelle. 

– Jeg var mye mer rundt og banket dører før i tiden, forteller Morten. – Nå tar jeg mange oppfølgingsmøter digitalt, men jeg er fremdeles mest glad i å reise ut og treffe folk. 

Rivende utvikling

Til tross for at Morten har hatt den samme jobben i snart 20 år, er jobben noe helt annet i dag enn da han begynte i NTE.

 – Jeg har ikke tall på hvor mange nye produkter og tjenester jeg har satt meg inn gjennom årene, smiler han. - Det er da også noe av det som gjør jobben både utfordrende og spennende. Og det at jeg har fantastiske kollegaer å dele dagene med, er prikken over i-en.  

Se ledige stillinger

Ledige trainee-stillinger

Ingen stillinger innenfor denne kategorien for øyeblikket. Se alle andre ledige stillinger nedenfor.

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Live Kristine Kaasin står foran en NTE Bil

Lyst til å bli lærling?

Har du gjennomført vg1 og vg2, og vil du ta fagbrev? Vi tilbyr lærlingeplasser innen elektro-, IKT- og energimontør-faget.

Les mer
Sommerstudenter i NTE 2021

Er du student?

Har du evner og lyst, vil vi gi deg utfordringer og muligheter. Vi tilbyr studenter mange muligheter innen prosjektstillinger, sommerjobber, utplassering og deltidsjobber.

Les mer
Håkon

Nysgjerrig på å bli trainee?

Er du en av våre neste traineer? Vi tilbyr traineestillinger i samarbeid med Intro Trainee innen «teknisk-», «økonomi-» eller «juridisk eller samfunnsvitenskapelig» -bakgrunn.

Les mer

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.