Bli kjent med Morten

Elsker fleksibiliteten

Etter snart 20 år i NTE syns fremdeles Morten at han har drømmejobben.

Smilende mann snakker i telefonen mens han sitter ved pulten sin. Den har en stor skjerm oppå.

– Det har skjedd så enormt mye siden jeg fikk jobben som selger i 2006, sier Morten. – Selv om jeg har vært her en stund, syns jeg det er like spennende og interessant i dag som da jeg først gikk gjennom døra her. 

Fakta om Morten

Fornavn: Morten Tittel/Stilling: Bedriftsrådgiver Utdanning: Ingeniør i telematikk fra Forsvarets Høgskole og Høgskolen i Sør-Trøndelag.  Arbeidserfaring: Jobbet som selger før han kom til NTE i 2006.

For da Morten begynte i det som den gang het NTE Bredbånd, var utbyggingen av fiberbredbånd i Nord-Trøndelag i sin spede barndom. Siden den gangen har NTE bygget ut fiber til om lag 70 000 kunder i hele Trøndelag - og Morten har bistått mange av bedriftskundene. Til å begynne med jobbet han hovedsakelig med små og mellomstore bedrifter. Det gjør han fortsatt - men nå har han også mye av ansvaret opp mot kommuner og en del større nasjonale partnere. 

– For meg er det optimalt å kombinere den tekniske bakgrunnen min med selgerrollen, sier Morten. – Jeg har virkelig fått bruk for den tekniske forståelsen min i løpet av disse årene, for det har vært en rivende utvikling. 

Relasjonsbygger

Du trenger ikke tilbringe mange minuttene sammen med Morten før du forstår at han er over snittet glad i folk. Den egenskapen kommer ikke bare til nytte i jobbsammenheng, men også som lokalpolitiker. 

– Jeg setter veldig stor pris på å ha en arbeidsgiver som lar meg kombinere jobben med rollen som folkevalgt, sier Morten. – Det er samfunnsansvar i praksis, det! 

For Morten har muligheten til å ta noen politiske møter på dagtid og heller ta igjen arbeidstimene når det passer ham. Og skulle det passe bedre for ham å sitte hjemme noen dager, har han selvfølgelig mulighet til det også. 

– Jeg legger stort sett opp dagene mine selv, sier han. 

Smilende dresskledd mann i en trappeoppgang

Man skulle kanskje tro at antallet reisedager har økt i takt med at NTE får stadig flere kunder sør i Trøndelag, men det er ikke tilfelle. 

– Jeg var mye mer rundt og banket dører før i tiden, forteller Morten. – Nå tar jeg mange oppfølgingsmøter digitalt, men jeg er fremdeles mest glad i å reise ut og treffe folk. 

Rivende utvikling

Til tross for at Morten har hatt den samme jobben i snart 20 år, er jobben noe helt annet i dag enn da han begynte i NTE.

 – Jeg har ikke tall på hvor mange nye produkter og tjenester jeg har satt meg inn gjennom årene, smiler han. - Det er da også noe av det som gjør jobben både utfordrende og spennende. Og det at jeg har fantastiske kollegaer å dele dagene med, er prikken over i-en.  

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.