Karriere i NTE Bli kjent med folkene

NTE skal gjøre Trøndelag digitalt og klimanøytralt. Vil du være en del av løsningen? Møt noen av oss som allerede jobber mot dette i NTE i dag.

NTEs norgesmester

– Jeg hadde inntrykk av at NTE var en skikkelig og ordentlig bedrift som tok godt vare på lærlingene sine. Det stemte, det!

Les mer om Fredrik

På kryss og tvers i NTE

At NTE er et stort konsern med mange muligheter, har Håkon utnyttet til fulle. Nå er han på sin fjerde jobb i konsernet.

Les mer om Håkons reise i NTE

Kjærligheten førte Marthe til Steinkjer

Det tok bare én måned fra Marthe sendte inn søknaden til Trainee Trøndelag til hun satt med adgangskortet til NTE og nøkkelen til den nye leiligheten på Steinkjer.

Les mer om Marthe

Full fart forover

Da Tom begynte i NTE for 15 år siden, hadde vi litt over 1000 fiberkunder. Nå passerte vi akkurat 60 000. At Tom har en over gjennomsnittet spennende jobb, er det ingen tvil om.  

Les mer om Tom

Randi bidrar til et grønnere Trøndelag

– Jeg brenner for fornybar energi, og øverst på lista står vannkraft. Jeg er veldig fascinert av at vi lager strøm ved å låne vannet en kort stund, og så leverer det tilbake like rent og fint. 

Les mer om Randi

Her skal jeg bli i mange år

Marte var ikke egentlig ute etter en ny jobb, men da hun fikk opp videoannonsen fra NTE på Facebook, skjønte hun at hun måtte søke. 

Les mer om Marte

Alltid noe nytt å lære

– Etter å ha hørt mye om NTE både fra andre lærlinger og fra familie, var jeg ikke i tvil om hvor jeg ville ha læretiden min. Nå ser jeg for meg å bli i NTE i mange år framover.

Les mer om Georg

Espen sikter høyt

Å starte i en ny jobb, i en nyopprettet stilling for et helt nytt satsingsområde, kan få mange til å miste nattesøvnen. For Espen, derimot, var det midt i blinken. 

Les mer om Espen

På rett hylle

– Det var kombinasjonen av å kunne jobbe med et fagfelt jeg virkelig brenner for og å være ute og møte kunder jeg falt for da jeg så stillingsutlysningen.

Les mer om Anders

Fra IT-konsulent til leder på kundesenteret

Etter å ha jobbet på kundesenteret i 4 år, tok Jon Morten like godt på seg ledertrøya. Nå er han teamleder for de 11 ansatte på kundesenter Energitjenester og styrer skuta i stadig mer digital retning.

Les mer om Jon Mortens reise i NTE
NTE-ENDELIG-SAMMEN
Marte på besøk hos ESPORT-senter i Trondheim
Magnus Fraser
Sommerstudenter 2021

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.