Karriere i NTE Bli kjent med folkene

NTE skal gjøre Trøndelag digitalt og klimanøytralt. Vil du være en del av løsningen? Møt noen av oss som allerede jobber mot dette i NTE i dag.

En glad laks

Etter å ha vært i arbeidslivet i 20 år, begynte Jakob å tenke på han egentlig hadde lyst til å jobbe med. Han satte seg ned og skrev en liste med selskaper han kunne tenkt seg å jobbe i - og på den lista sto NTE.

Les mer

Kom til konkurrenten

- Jeg har stortrivdes i NTE fra første stund!

Les mer om Kristine

Jobber med både folk og roboter

– Om det var tilfeldig at jeg endte opp i NTE? Absolutt ikke, det var ren og skjær strategi fra min side, smiler Christian.

Les mer om Christian

Gøy og lærerik sommer

Julius var en av to som trakk det lengste strået blant 103 søkere til sommerjobb i avdelingen Strategi og analyse.

Les mer om Julius sin sommer i NTE

NTEs norgesmester

– Jeg hadde inntrykk av at NTE var en skikkelig og ordentlig bedrift som tok godt vare på lærlingene sine. Det stemte, det!

Les mer om Fredrik

Kjærligheten førte Marthe til Steinkjer

Det tok bare én måned fra Marthe sendte inn søknaden til Trainee Trøndelag til hun satt med adgangskortet til NTE og nøkkelen til den nye leiligheten på Steinkjer.

Les mer om Marthe

Full fart forover

Da Tom begynte i NTE for 15 år siden, hadde vi litt over 1000 fiberkunder. Nå passerte vi akkurat 60 000. At Tom har en over gjennomsnittet spennende jobb, er det ingen tvil om.  

Les mer om Tom

Randi bidrar til et grønnere Trøndelag

– Jeg brenner for fornybar energi, og øverst på lista står vannkraft. Jeg er veldig fascinert av at vi lager strøm ved å låne vannet en kort stund, og så leverer det tilbake like rent og fint. 

Les mer om Randi

Marte sjonglerer to ulike roller i NTE

- Det å få jobbe med både markedsføring og kommunikasjon er noe jeg stortrives med

Les mer om Marte

Fra IT-konsulent til leder på kundesenteret

Etter å ha jobbet på kundesenteret i 4 år, tok Jon Morten like godt på seg ledertrøya. Nå er han teamleder for de 11 ansatte på kundesenter Energitjenester og styrer skuta i stadig mer digital retning.

Les mer om Jon Mortens reise i NTE

Ledige trainee-stillinger

Ingen stillinger innenfor denne kategorien for øyeblikket. Se alle andre ledige stillinger nedenfor.

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.