Bli kjent med Zohreh

En reise fra fossilt til fornybart

– Det var kanskje litt tilfeldig at jeg endte opp i NTE, men det er absolutt ikke tilfeldig at jeg fortsatt jobber her!

Zohreh Jalili

Etter at Zohreh hadde passert kontorbygget med NTE-logoen på hver dag i flere år, sjekket hun til slutt hva som gjemte seg bak logoen - og oppdaget at det var en perfekt match med bakgrunnen og interessene hennes.  – Jeg brenner for fornybar energi, smiler hun, – og jeg begynte det grønne skiftet med meg selv da jeg skiftet utdanningsretning fra olje og gass til fornybar energi.

Fakta om Zohreh

Fornavn: Zohreh Tittel/Stilling: Prosjektleder for hydrogen Utdanning: Mastergrad i olje og gass fra universitetet i Teheran i Iran, og doktorgrad i fornybar energi fra NTNU. Studerer ved fakultet for økonomi på NTNU ved siden av jobben.  Arbeidserfaring: Har jobbet som alt fra labassistent i Teheran og olje- og gassrådgiver i Østerrike til stipendiat/forsker ved NTNU og foreleser for bachelor-studenter ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Spenning i arbeidshverdagen

Zohreh kommer opprinnelig fra Iran, men flyttet til Norge i 2013 da hun ble stipendiat på NTNU. Selv om hun allerede hadde bodd et par år i Østerrike, ble overgangen til Norge stor.

– Det å jobbe i NTE gir meg ikke bare ny fagkunnskap, men det har også betydd mye for integreringen min, sier Zohreh. – De tre årene i NTE har jeg lært både språket og den norske kulturen å kjenne, og det har utviklet meg som person. Jeg forstår Norge bedre nå! 

For Zohreh er det viktig å ha en jobb hvor hun bidrar med noe meningsfylt til samfunnet, og det gjør hun i aller høyeste grad i stillingen som prosjektleder for hydrogen i NTE. Første prosjekt ut er utviklingen av verdens første hydrogendrevne arbeidsbåt i havbruksnæringen. 

– Det er veldig spennende å jobbe med, og jeg vet at det vil påvirke samfunnet vårt i fremtiden, sier hun. – Jeg blir motivert når jeg får utfordringer på jobb, og jeg liker godt å jobbe på tvers av organisasjonen og sammen med eksterne samarbeidspartnere. Jeg er veldig glad for at jeg får være en del av dette arbeidsmiljøet. 

Fleksibel arbeidsgiver

Zohreh trekker også frem at NTE er en arbeidsgiver hvor du får store karrieremuligheter, og hvor du har fleksible arbeidstider. 

– Som småbarnsmor er det gull verdt for meg at jeg har en arbeidsgiver som forstår at livet ikke alltid blir som planlagt når du har små barn, smiler hun. – Jeg har en fin balanse mellom jobb og privatliv, og det gjør meg til en bedre arbeidstaker, en bedre kollega og en bedre mor. Det er det ikke alle som kan si om arbeidsgiveren sin! 

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.