Bli kjent med Morten

Passer på at alle har det bra

I den forrige jobben sin hadde Morten mye med NTE å gjøre, og fikk et så godt inntrykk at han bestemte seg for å søke seg til oss.

Smilende mann med briller

– Når sant skal sies, ønsket jeg meg til NTE i flere år, og søkte et par ganger uten å få jobben, forteller Morten. – Da jeg ble tilbudt en lederstilling i NTE Elektro, trengte jeg ikke så mye som et sekunds betenkningstid!

Fakta om Morten

Fornavn: Morten Tittel/Stilling: Fagsjef HMS Utdanning: Fagskoleingeniør, telekommunikasjonsmontør og IKT-driftsoperatør Arbeidserfaring: Ulike jobber innen tele og data i 13 år før han kom til NTE i 2015.

Sikre et godt arbeidsmiljø

Jobben i NTE Elektro var todelt; Morten skulle både få fart på omsetningen av fiberutbyggingen og han skulle ha det overordnede ansvaret for det systematiske HMS-arbeidet. 

– For meg var dette en kjempeutfordring, og jeg vokste utrolig mye på å få så mye ansvar og så spennende oppgaver, sier Morten. – Tilliten og støtten jeg fikk fra lederen og kollegaene mine, betydde mye for meg. 

Etter hvert gikk det opp for Morten at det var HMS-arbeidet han likte best å jobbe med, og i dag er han fagsjef for helse, miljø og sikkerhet i NTE Energi. Han er også beredskapskoordinator og fungerende HMS-sjef i hele NTE-konsernet. 

– I utgangspunktet var det litt tilfeldig at jeg fordypet meg i HMS-arbeid, men det er ingen tvil om at jeg er på rett sted, smiler han. – Etter at jeg fattet interessen for fagfeltet, har jeg jobbet målrettet med å tilegne meg mest mulig kunnskap; blant annet gjennom ulike kurs og sertifiseringer. 

Og nettopp det at Morten er både målrettet og dedikert, har gitt ham mange muligheter både i form av ulike stillinger og utdanning underveis i karrieren. 

– Det har gått slag i slag, og jeg har hatt en karrieremessig utvikling jeg er veldig godt fornøyd med, sier Morten. 

Viktig for arbeidsmiljøet

Som fagsjef for HMS jobber Morten mye med arbeidsgivers og arbeidstakers rettigheter og plikter i arbeidet med å sikre et fysisk og psykisk godt arbeidsmiljø.

– HMS er grunnleggende i alt vi gjør, sier Morten. – Det skal være trygt å jobbe i NTE, og vi skal alltid sette egen og andres helse og sikkerhet først. 

At Morten er opptatt av at vi har et bra arbeidsmiljø hvor folk trives sammen, er hevet over enhver tvil. 

– Arbeidsplassen vår skal bidra positivt inn i helseregnskapet vårt, sier han. – Da må vi ta oss tid til å bry oss om hverandre. 

Det gjør Morten fullt ut - ja, faktisk er det en av arbeidsoppgavene hans å jobbe med at folk skal ha det bra. 

– Jeg trives så godt i denne jobben, sier han. – Kombinasjonen av typiske kontoroppgaver og det at jeg får reise rundt og jobbe sammen med andre NTE-ere på forskjellige avdelinger, er helt optimalt for meg.

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.