Bli kjent med Marthe

Kjærligheten førte Marthe til Steinkjer

Det tok bare én måned fra Marthe sendte inn søknaden til Trainee Trøndelag til hun satt med adgangskortet til NTE og nøkkelen til den nye leiligheten på Steinkjer.

Marthe

- Hva gjør man ikke for Den store kjærligheten, smiler Marthe.

Nå har Marthe og Den store kjærligheten, Alexander, kjøpt seg småbruk som de nå pusser opp i Stod. Etter at Marthe fikk traineestilling i NTE kan Steinkjer kvittere for en ny innbygger.

Fakta om Marthe

Fornavn: Marthe Tittel/stilling: Markedsføringsansvarlig privartmarked Utdanning: Bachelorgrad i markedsføringsledelse, Mastergrad i Økonomi og ledelse Arbeidserfaring: 10 år som butikkansatt/leder, 2 år som markedsføringstrainee

Startet som trainee

Marthes karriere i NTE startet hun som markedsføringstrainee i 2 år, noe hun stortrivdes med.

- Som de fleste andre som begynte i ny jobb i mars 2021, begynte jeg på hjemmekontor, forteller hun. - Likevel følte jeg meg som en del av gjengen med én gang.

Marthe er en del av et team på 10 personer som jobber med markedsføring og konseptutvikling i NTE. Ranja Vassli, som leder teamet, er full av lovord om Marthe.

- Marthe var veldig selvgående; så vi glemte til tider at hun var trainee!

I tillegg til utdanningen som motekonsulent og bachelorgraden i markedsføringsledelse, har Marthe jobbet i butikk i 10 år; både som ansatt og som butikksjef. Overgangen til arbeidslivet har derfor ikke vært så stor for henne som den kanskje er for mange andre.

Og Marthe ga seg ikke med dette. Ved siden av traineejobben, tok hun også en mastergrad i økonomi og ledelse, noe NTE la til rette for.

- For oss var studiene til Marthe bare positivt, sier Ranja. - Markedsføringsfaget er i stadig endring, så det at Marthe tok med det hun lærte inn i traineejobben var en styrke. Hun skrev også masteroppgave om et felt som var spennende både for henne og for NTE.

Trainee Marte gå gjennom gangen på hovedkontoret på Steinkjer

Fra trainee til markedsføringsansvarlig

Etter endt traineeperiode i desember 2022, fikk Marthe tilbud om fast jobb som Markedsfører i det samme teamet hun jobbet som trainee i. Hun fikk også beholde mange av de samme arbeidsoppgavene, i tillegg til å få noen nye. Det var Marthe storfornøyd med.

Da en kollega i markedsføringsavdelingen sa opp stillingen sin som markedsføringsansvarlig, ble Marthe straks giret på å ta over roret. Stillingen ble utlyst internt, og Marthe slo til og søkte. Det resulterte i at Marthe gikk fra å være trainee til å bli markedsføringsansvarlig for privatmarkedet på få måneder.

- Selv om det var litt skummelt å få såpass mye ansvar, var det enda mer gøy å få tilliten til å vise hva jeg er god for, sier Marthe.

Innertier

Det at NTE er en organisasjon som satser på intern mobilitet og karriereutvikling ga gode karrieremuligheter i samme selskap og avdeling for Marthe. Nå har hun hovedansvaret for NTEs markedsføring mot privatmarkedet.

- Jeg har fått mye tillit og ansvar, sier Marthe. - Det at NTE har valgt å satse på meg som en fagleder er en stor ære. Jeg vet at traineejobben har åpnet mange dører for meg karrieremessig.

Kollegaene til Marthe sitter i åpent landskap.

- Det er en fin gjeng å jobbe sammen med, smiler Marthe. - Det er god stemning og mye fliring på jobb; samtidig som det er mye kunnskap og erfaring. Jeg har lært masse, og lærer stadig mer!

Selv om Marthe har flyttet til Steinkjer, sitter det langt inne å kalle seg steinkjerbygg ennå.

- Jeg er og blir nordmøring, smiler hun. - Men at jeg har funnet den plassen jeg skal bo resten av mitt liv, er det ingen tvil om!

Se ledige stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.