Bli kjent med markedsfører Marte

Marte sjonglerer to ulike roller i NTE

- Det å få jobbe med både markedsføring og kommunikasjon er noe jeg stortrives med

Marte

– Som de fleste andre nordtrøndere har jeg alltid visst av NTE, men det var ikke før i jobbintervjuet at jeg virkelig skjønte hvor mye NTE driver med, sier Marte. – Det gjorde at jeg fikk enda mer lyst til å jobbe her. 

Marte er storfornøyd med å ha blitt NTE-er. 

Fakta om Marte

Tittel/stilling: Markedsfører merkevarebygging og kommunikasjonsrådgiver Utdanning: Bachelor i Markedskommunikasjon fra BI, videreutdanning i prosjektledelse  Arbeidserfaring: Medierådgiver i Adresseavisen

– Det er klart det er mye å sette seg inn i når man begynner i en ny jobb; men når arbeidsoppgavene er så spennende, gjør det ingenting om det koker litt, smiler hun. – Jeg har lært utrolig mye nytt, og jeg har blitt lyttet til fra første stund. Det er ikke en selvfølge. 

Marte jobber både som markedsfører og som kommunikasjonsrådgiver. Det er en blanding hun trives veldig godt med. I markedsavdelingen jobber hun med merkevarebyggende markedsføringskampanjer; helt fra idéfasen til gjennomføringen, optimalisering underveis, og evaluering i etterkant.

I tillegg jobber Marte i kommunikasjonsavdelingen der hun bistår med sponsing og pressearbeid.

Det er ingen tvil om at NTE er en stor organisasjon som jobber med utrolig mye spennende, tiltaler Marte. 

– Jeg har allerede blitt kjent med kollegaer som har hatt flere ulike jobber i NTE, sier hun. – Jeg mener at det gjør NTE til en attraktiv arbeidsplass uansett hvilken livssituasjon du er i. 

 Aldri utlært

Markedsføring er et fag i stadig utvikling, og det er alltid mye nytt å følge med på. 

– Det er viktig for meg at jeg ikke stagnerer, sier Marte. 

At NTE gjerne investerer både tid og penger i å la de ansatte få den faglige oppdateringen de trenger; enten det er snakk om kurs, sertifiseringer eller videreutdanning, fikk Marte bevis på allerede i jobbintervjuet. 

- Det var et skikkelig kick for meg, smiler hun. - Det å jobbe i en organisasjon som skjønner at man aldri blir helt utlært, er midt i blinken for meg, og gjør at jeg ser for meg å kunne jobbe i NTE i mange år. 

Et annet moment som veier tungt for Marte, er muligheten hun har til å jobbe med noe som virkelig betyr noe. 

- Det å ha en arbeidsplass som jobber aktivt med bærekraft, er viktig for meg, sier hun. - Behovet for fornybar energi blir bare større og større, og NTE er en viktig brikke i dette arbeidet i Trøndelag. Jeg er stolt av å jobbe et sted som påvirker utviklingen.

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.