Bli kjent med Cathy

Rom til å vokse

Siden Cathy begynte i NTE for 7 år siden, har hun hatt flere ulike stillinger i konsernet.

Smilende kvinne med briller og vind i håret står foran fjorden

– Det at NTE er et stort konsern, betyr at det er muligheter for å prøve seg i ulike jobber. Det setter jeg veldig pris på. 

Fakta om Cathy

Fornavn: Cathy Tittel/Stilling: Prosjektleder. Er i tillegg tillitsvalgt for NITO.  Utdanning: Fagbrev i IKT-driftsfag og Bachelor i informatikk med spesialisering i drift. Studerer arbeidsrett. Arbeidserfaring: Jobbet som IT-konsulent med fokus på drift i kommunal og statlig sektor før hun kom til NTE.

Tekniske muligheter

Omtrent samtidig som Cathy skulle flytte fra Namsos til Levanger i årsskiftet 2015/2016, lyste NTE ut en stilling som IT-konsulent. 

– Ikke bare var arbeidsoppgavene midt i blinken for meg, men jeg har alltid sett på NTE som et solid selskap med gode verdier, forteller Cathy. – Det inntrykket har blitt forsterket gjennom alle årene jeg har jobbet her.

Cathy har jobbet med IT siden hun ble ansatt, men for to år siden gikk hun over i en ny stilling. Nå jobber hun mindre med drift, og mer med større IT-prosjekter og interne prosjekt i avdelingen. I tillegg er hun Kulturstyrk-ambassadør i NTE; en rolle hvor hun sammen med ansatte fra andre deler av selskapet og HR følger opp resultatene fra medarbeiderundersøkelsen Kulturstyrk. 

– Det at jeg får bruke den tekniske bakgrunnen min og samtidig jobbe med mellommenneskelige aspekt, gjør at jeg trives både faglig og sosialt, smiler Cathy. – Det er mange dyktige fagfolk i NTE, og jeg er overbevist om at jeg blir flinkere når jeg jobber i team sammen med dem. 

Uredd entusiast 

Det er umulig å ikke bli smittet av entusiasmen til Cathy. Enten hun snakker om muligheten for å bruke inspeksjonskamera i vannkraftverk eller om bedriftskulturen i NTE, er det tydelig at hun har et brennende engasjement. Slik har det ikke alltid vært. Da Cathy var 24 år, ble hun diagnostisert med fibromyalgi; en sykdom som gir kroniske smerter som varierer i intensitet. Smertene er akkompagnert av fatigue, trøtthet og utmattelse. Det har krevd endringer både i arbeidslivet og i livssituasjonen for Cathy. 

– Heldigvis har jeg en forståelsesfull arbeidsgiver, sier Cathy. 

I det ligger det blant annet at Cathy, sammen med lederen sin og HR-avdelingen, har funnet frem til en måte som gjør at Cathy kan yte mest mulig. For eksempel tar hun heller ut en lengre ferie på vinteren, når sykdommen påvirker henne mest, og jobber på sommeren, når hun fungerer mye bedre. 

– Det er ekstremt mye helse i å jobbe, mener Cathy. – Jeg er veldig takknemlig for at vi i NTE har ledere som evner å tenke utenfor boksen og som forstår hvordan de kan benytte seg av de ressursene jeg har. 

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.