Bli kjent med sommerstudenten Julius

Gøy og lærerik sommer

Julius var en av to som trakk det lengste strået blant 103 søkere til sommerjobb i avdelingen Strategi og analyse.

Sommerstudent, 2022

- Å være sommerstudent hos NTE kan oppsummeres med to ord: "Gøy og lærerikt!". Det sier Julius, som siden juni har jobbet som sommerstudent i avdelingen Strategi og Analyse i NTE.

I løpet av sommeren har han, sammen med en annen sommerstudent, fått sett på oppgaver som omhandlet solmarkedet, hydrogenprosjektet i Rørvik og et eget sommerprosjekt. Sistnevnte gikk ut på å sammenligne NTE med lignende selskaper i Europa, basert på et rammeverk utviklet av McKinsey, og se på forslag til hvordan NTE kan styrke sin verdiskapning.

- Den siste uken fikk vi presentert funnene våre til Konsernledelsen, som var veldig kult. Vi fikk stor frihet til å jobbe med oppgavene, men gjengen i Strategi og Analyse har vært flinke til å gi gode råd, veiledning og tilbakemelding ila perioden.

- I løpet av sommeren har vi fått blitt med på sosiale arrangementer, delta på foredrag og møter, blitt kjent med trivelige ansatte og sett hvordan et energiselskap opererer i lys av det grønne skiftet. I sum har alt vært en meget positiv og interessant opplevelse, sier Julius.

Videre skal Julius begynne på sitt siste år ved Norges Handelshøyskole hvor han tar en master i Økonomisk styring. Han tar med seg den verdifulle erfaringen han fikk av å være sommerstudent, og ser ikke bort ifra at hans og NTEs veier vil krysses igjen.

Se ledige stillinger

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.