Bli kjent med sommerstudenten Julius

Gøy og lærerik sommer

Julius var en av to som trakk det lengste strået blant 103 søkere til sommerjobb i avdelingen Strategi og analyse.

Sommerstudent, 2022

- Å være sommerstudent hos NTE kan oppsummeres med to ord: "Gøy og lærerikt!". Det sier Julius, som siden juni har jobbet som sommerstudent i avdelingen Strategi og Analyse i NTE.

I løpet av sommeren har han, sammen med en annen sommerstudent, fått sett på oppgaver som omhandlet solmarkedet, hydrogenprosjektet i Rørvik og et eget sommerprosjekt. Sistnevnte gikk ut på å sammenligne NTE med lignende selskaper i Europa, basert på et rammeverk utviklet av McKinsey, og se på forslag til hvordan NTE kan styrke sin verdiskapning.

- Den siste uken fikk vi presentert funnene våre til Konsernledelsen, som var veldig kult. Vi fikk stor frihet til å jobbe med oppgavene, men gjengen i Strategi og Analyse har vært flinke til å gi gode råd, veiledning og tilbakemelding ila perioden.

- I løpet av sommeren har vi fått blitt med på sosiale arrangementer, delta på foredrag og møter, blitt kjent med trivelige ansatte og sett hvordan et energiselskap opererer i lys av det grønne skiftet. I sum har alt vært en meget positiv og interessant opplevelse, sier Julius.

Videre skal Julius begynne på sitt siste år ved Norges Handelshøyskole hvor han tar en master i Økonomisk styring. Han tar med seg den verdifulle erfaringen han fikk av å være sommerstudent, og ser ikke bort ifra at hans og NTEs veier vil krysses igjen.

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Ingen stillinger innenfor denne kategorien for øyeblikket. Se alle andre ledige stillinger nedenfor.

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Gå til Lyst til å bli lærling?

Lyst til å bli lærling?

Har du gjennomført VG1 og VG2, og vil du ta fagbrev? Vi tilbyr lærlingplasser innen elektro-, telekommunikasjon-, IKT- og energimontør-faget.

Gå til Er du student?

Er du student?

Har du evner og lyst, vil vi gi deg utfordringer og muligheter. Vi tilbyr studenter mange muligheter innen prosjektstillinger, sommerjobber, utplassering og deltidsjobber.

Gå til Nysgjerrig på å bli trainee?

Nysgjerrig på å bli trainee?

Er du en av våre neste traineer? Vi tilbyr traineestillinger i samarbeid med Intro Trainee innen «teknisk-», «økonomi-» eller «juridisk eller samfunnsvitenskapelig» -bakgrunn.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.