Bli kjent med Kristine; sjefen for strømsalg

Kom til konkurrenten

- Jeg har stortrivdes i NTE fra første stund!

Smilende dame i kontorlandskap

Da en tidligere kollega som allerede hadde gått til NTE, tipset Kristine om den ledige pulten i samme kontorlandskap, fikk det henne til å se på selskapet med nye øyne. 

– For meg hadde NTE vært en konkurrent, forteller hun. – Nå måtte jeg plutselig se på det som en potensiell arbeidsgiver. Jeg forhørte meg med andre og leste meg opp om selskapet - og jeg likte det jeg hørte. 

Fakta om Kristine

Fornavn: Kristine Stilling:  Leder for strøm og virksomhetsstyring Utdanning: Siviløkonom Arbeidserfaring: 2 år som revisor i PWC, deretter 21 år i kraftbransjen.

Nå har Kristine jobbet i NTE i 4 år. I takt med at hun har fått mer erfaring, har stillingen hennes som leder for strømsalg blitt supplert med mer administrativt arbeid innen blant annet økonomi og virksomhetsstyring. Det passer henne utmerket. 

– Det er viktig å gi folk varierte arbeidsoppgaver, mener hun, - og der syns jeg vi er gode. 

Kristine jobber mye med strømprodukter og prising. Store deler av dagen går med på teamarbeid; blant annet sammen med markedsførere, kommunikasjonsavdelingen og de som jobber med krafthandel i NTE. 

– Kommunikasjonen både ut til kundene og internt i organisasjonen er viktig, sier hun. – Når vi jobber sammen, får vi et bedre resultat.  Det at hun sitter i ledergruppa i NTE Marked, betyr også at Kristine har en finger med i spillet på utviklingen av nye produkter og tjenester. 

– Vi har solgt strøm i 100 år, og nå er vi godt i gang med å utvikle tjenester som hjelper folk å bruke mindre strøm og å produsere sin egen energi, sier hun. – Det å jobbe i et selskap som har en lang historie, og samtidig er helt på høyden med nye selskap i bransjen, er noe av det som gjør det spennende å jobbe her. Jeg er stolt av å være en del av gjengen! 

Se ledige stillinger

Ledige lærling-stillinger

Ingen stillinger innenfor denne kategorien for øyeblikket. Se alle andre ledige stillinger nedenfor.

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.

Send en åpen søknad

Gå til Lyst til å bli lærling?

Lyst til å bli lærling?

Har du gjennomført VG1 og VG2, og vil du ta fagbrev? Vi tilbyr lærlingplasser innen elektro-, telekommunikasjon-, IKT- og energimontør-faget.

Gå til Er du student?

Er du student?

Har du evner og lyst, vil vi gi deg utfordringer og muligheter. Vi tilbyr studenter mange muligheter innen prosjektstillinger, sommerjobber, utplassering og deltidsjobber.

Gå til Nysgjerrig på å bli trainee?

Nysgjerrig på å bli trainee?

Er du en av våre neste traineer? Vi tilbyr traineestillinger i samarbeid med Intro Trainee innen «teknisk-», «økonomi-» eller «juridisk eller samfunnsvitenskapelig» -bakgrunn.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.