Fastpris 3 år fornybar energi

Dette er avtalen for deg som ønsker en forutsigbar strømpris, og er opptatt av at det produseres like mye fornybar energi som det du bruker. Med fastpris har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden på tre år. Det vil si at du vet nøyaktig hva en kilowattime vil koste deg de neste tre årene. Fastpris med fornybar energi fra Trøndelag kan kjøpes av kunder i prisområdet Midt-Norge.

Fornybar trøndersk vannkraft

Med våre 23 kraftstasjoner produserer vi lokal og fornybar energi. Denne avtalen gir deg bevis på din støtte til trøndersk fornybar vannkraft. Du får en opprinnelsesgaranti som garanterer at det produseres like mye fornybar energi i våre vannkraftverk som det du bruker.

Bilde som illustrerer trøndersk fornybar vannkraft.

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktivere eFaktura og AvtaleGiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 

Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere.