Spotpris med pristak

Denne strømavtalen gir deg det beste fra to verdener. Du følger markedet hele tiden og vil dermed få en svært gunstig strømavtale over tid. Samtidig passer pristaket på at du slipper å være med på de høyeste pristoppene! Pristaket settes for tre måneder av gangen.

Mer informasjon om strømavtalen Spotpris med pristak

Lav pris og god forutsigbarhet!

Pristaket settes for tre måneder av gangen. Det vil med andre ord si, at samme hva som skjer i strømmarkedet så vil ikke prisen du må betale overstige dette taket. I tillegg kommer et fastbeløp på 55 kr/mnd. Avtalen har ingen bindingstid og løper inntil den sies opp. 

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktiver eFaktura og avtalegiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 

Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere. 

Les mer om fordelsprogrammet Gir Mer