5 tips til gode videomøteløsninger

Mange av oss har tatt med oss jobben hjem, og kommuniserer med kollegaer via nett. Her får du fem forslag til videomøteverktøy.

Fire personer i videomøte

Ofte holder det å chatte eller sende e-post med kollegaene dine, men det er nå tross alt ekstra hyggelig å kunne se hverandre. Da er videomøter en god løsning - og det finnes mange alternativer til Skype!

Vi har lett oss frem i jungelen av løsninger for å finne noen verktøy som kanskje kan være med å gjøre arbeidsdagen din litt enklere!

Whereby

På Whereby (tidligere appear.in) kan du arrangere møter for inntil 4 PC-er samtidig, og 12 hvis du betaler for tjenesten. Whereby er norskutviklet.

Les mer om Whereby på whereby.com

Zoom

Med gratisfunksjonen til Zoom kan du holde møter som varer inntil 40 minutter. Trenger du mer tid, for eksempel et helt døgn, får du muligheten til det gjennom betal-versjonen deres.

Les mer om Zoom på zoom.us

Facebook Messenger

De aller, aller fleste er godt kjent med Messenger, men visste du at du også kan ha videomøter der? Alt du trenger å gjøre er å lage en gruppe på Messenger og trykk på videoikonet. Vil du løsne opp stemningen, kan du legge morsomme filtre på bildet ditt. Ikke særlig nyttig, men potensialet for underholdning er absolutt til stede!

Microsoft Teams

Bruker dere allerede Microsoft Office 365, er Teams et kjempegodt alternativ. Du kan også invitere inn personer som ikke jobber i samme organisasjon/selskap som deg - alt de trenger å gjøre er å installere Teams-appen.

Slack

Mange kjenner Slack som et verktøy hvor du sender meldinger til hverandre. Hvis dere har et betal-abonnement på Slack, kan dere også arrangere videomøte der; men ikke for mer enn 15 personer samtidig.

Les mer på slack.com

Er du nysgjerrig på flere løsninger, kan du ta en titt både på join.me og på GoToMeeting

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.