7 ting å finne på i høstferien

Høstferien er rett rundt hjørnet. Skal du bruke fridagene i Trøndelag, kan du velge og vrake i morsomme aktiviteter for hele familien!

Liten jente ute i skogen bland fallende blad

Gruver og grotter

Bli med på guidet tur til kalksteinsgrottene på Mokk i Ogndal! Iført våtdrakt, regndress og hjelm med lys får du en opplevelse helt utenom det vanlige. Turen inkluderer lån av utstyr og litt servering. Les mer på mokk.no  

Dyrevenner

Namsskogan familiepark holder åpent hele høstferien. Legg turen hit og se hvilke dyr som har tatt vinterkåpa på! I tillegg til dyrene er noen av attraksjonene åpne.  

Bruker du Gir Mer-appen vår, får du 15% rabatt på inngangsbilletten hele høstferien! 

Mer informasjon på familieparken.no .

Helt til topps

Både på Rypetoppen Adventurepark i Meråker og Høyt og lavt i Trondheim kan du klatre til topps i trærne og kjenne hvordan det kiler i magen når du fyker av gårde i zip-linen. Begge parkene har løyper for alle aldre og alle ferdighetsnivåer. 

Finn ut mer på rypetoppen.no og på hoytoglavt.no.

Ta deg vann over hodet

Boltre deg i det våte element! Legger du inn en tur til Pirbadet i Trondheim, Dampsaga bad i Steinkjer eller Oasen på Namsos i løpet av høstferien, blir du garantert barnas favoritt! Svøm noen lengder, slapp av i boblebadet eller se hvem som kommer først ned sklia! 

Mer informasjon finner du på pirbadet.nodampsaga-bad.no og på oasen-namsos.no.

Ut i naturen

Kle deg etter været, pakk en tursekk og gå deg en tur! Trøndelag byr på både bratte bakker og slake strekker - og kanskje finner du både sopp og bær på vegen? De mest turglade legger inn en overnatting også, mens nettene ennå ikke er for kalde verken for hengekøyer eller soveposer. 

Kanon kanotur

Har du ikke prøvd kano ennå, kan jo kanskje det være et mål for høstferien? Sjekk med det lokale turistkontoret ditt for å finne ut hvor du kan leie kano! Vi har sansen både for å padle ned Ogna i Steinkjerkanotur med Tundra Tours i Røyrvik og kajakktur på Nidelven

Bowling

Samle venner og familie og se hvem som bowler best! Vi garanterer god stemning og mye fliring! Du kan bowle mange steder i Trøndelag. Bruker du Gir Mer-appen, gir vi deg 10% rabatt på bowlingspill og leie av sko på bowlingen på Steinkjer. Vil du heller la ungene herje på Lykkeland eller få opp adrenalinet på Laserland, får du 10% rabatt med Gir Mer-appen der også! 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.