Bank av fotballskoene inne!

Visst er det irriterende når gulvet i gangen eller på badet er dekket med små, svarte gummibiter fra fotballskoene til barna - men det er bedre enn at det havner ute i naturen!

fotballspillere

Det er kanskje fristende å be ungene gå ut og banke av skoene eller riste fotballsokkene når de kommer hjem fra fotballbanen. , men faktisk bør du heller få dem til å banke av det innendørs så du kan bruke støvsuger eller kost og støvbrett for å fjerne det. 

Gummigranulatet som brukes på kunstgressbaner, kommer hovedsakelig fra resirkulerte bildekk som er kvernet opp. Hvert år ender mer enn 1500 tonn gummigranulat fra kunstgressbanene i Norge opp i naturen! 

Sørger du for at kunstgresset som dras med hjem til deg havner i søpla, og ikke i naturen, har du gjort et bærekraftig valg! 

Trenger du flere enkle råd om hvordan du kan leve mer bærekraftig? Her er 30 til! 
fotballspiller

Gå til Klare for et nytt liv

Klare for et nytt liv

44 år etter at de kjøpte eneboligen på Lade, flytter Ingeborg og Harald Dragland 750 meter bort til Powerhouse Lade for å bo i et sameie som produserer mer energi enn det ...

Gå til Bidrar til å redusere belastningen på strømnettet

Bidrar til å redusere belastningen på strømnettet

Når SalmoNor nå installerer landstrøm i kombinasjon med batterier på fôrflåtene, er de med på å redusere belastningen i kraftnettet. Det kommer kystsamfunn på Namdalskysten ...

Gå til Samarbeider om å elektrifisere havbruket

Samarbeider om å elektrifisere havbruket

Når fornybarselskapet NTE og teknologileverandøren Fjord Maritime nå inngår et formelt samarbeid, er det havbruksnæringen som kan nyte godt av samarbeidet.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.