Julemarkeder i Trøndelag

Julegavehandlingen blir straks mer lystbetont når du kan tusle rundt med et glass gløgg og en pepperkake! Unn deg en tur til et av de mange julemarkedene i Trøndelag!

Julepynt

Jul i Skogen i Namsskogan familiepark

1. desember inviterer Namsskogan familiepark til en hyggelig førjulsdag, med bålkaffe, grøt og spekemat, mini-julemarked og juleverksted. Nissen vil gjerne være med på moroa - men da må dere finne han først… Han har nemlig gjemt seg et sted i parken! 

Her kan du lese mer om arrangementet.

Jul Igjen på Stiklestad

Har du ikke kommet i julestemning før, blir du det garantert hvis du drar til Stiklestad 8. og 9. desember! I skinnet fra alle de tente faklene kan du vandre mellom museumshusene, gumlende på en medisterkake, litt potetkake eller en kopp varm sjokolade. Se hvordan de feiret jula både i 1958 og i vikingtiden - og opplev både vikingkamp og slakting av julegrisen. Teater blir det også - så her er det noe for enhver smak!

Her kan du lese mer om arrangementet.

Julemarkedet i Trondheim

7.-19. desember kler Midtbyen seg i sin fineste skrud og inviterer til julemarked med håndverk, lokalprodusert mat og juletrær. Ta med familien eller kjæresten på en tur med hest og slede, få med deg musikkteateret “Mons Monsteret”, korsang eller fortelleteater og båltrubadurer. 

Så hvis du mangler julestemning, ikke vet hva du skal servere gjestene dine eller gi bort til de du er glad i til jul, er julemarkedet det riktige stedet å besøke - både én og to ganger! 

Her kan du lese mer om arrangementet.

Julemarked på Røros

6.-9- desember kan du oppleve det tradisjonsrike julemarkedet på Røros! Med sine fargerike trehus og spennende portrom, hvite snø og en blåtime som fortryller både store og små, danner Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked!

Er du ute etter stemningsfull julehandel i gater og butikker, hest og sledeturer, julesang, nisser i gatene, trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter, bør du legge turen til Røros!

Her kan du lese mer om arrangementet.

Førjulsmartna i Levanger

29. november - 1. desember kan du få med deg den tradisjonelle Førjulsmartnan i trehusbyen Levanger. Her får du juleboder med unike kvalitetsvarer, kortreiste matgleder, håndverk, julebakst og mye mer! I tillegg til et variert kulturprogram for små og store, kan du møte nissen og nisseorkester når lysene på juletreet blir tent 29. november.

Her kan du lese mer om arrangementet.

Ha en fin førjulstid!

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.