Påskemoro for store og små

Påskeferien er her - og vi krysser fingrene for at vi får påfyll av både sol og frisk luft. Har du gått tom for ideer til hva du kan finne på utendørs? Vi gir deg gode tips til morsomme leker og aktiviteter, enten du skal være på fjellet, ved sjøen eller skal kose deg hjemme i påska.

Hender som lager en påskekylling

 • Ingen påske uten påskeegg!

  Har du ikke prøvd å lage skattekart til ungene før, er dette en utmerket anledning til å gjøre det! Ekstra moro blir det hvis du klarer å lage spor i snøen så det ser ut som om haren har vært på besøk…

 • Inviter noen ut på middag - ute!

  Du bestemmer selv hvor avansert du vil gjøre det! Er du lei av å grille pølser, kan du jo lage ferdig foliepakker med fisk eller kjøtt, grønnsaker, krydder og litt smør eller olje. Perfekt å steke på bålet! Hamburgere stekt på stormkjøkken fungerer også utmerket - og vil du gjøre det enkelt, kan du ta med supper eller gryteretter på termos. Like hyggelig enten du er på date eller med familien.

 • Sov i telt!

  Med telt, varme soveposer, ull innerst og topplue tredd godt nedover ørene er en teltnatt ute en spennende opplevelse. Legger du teltturen til hagen eller verandaen, kan dere alltids snike dere inn hvis det blir for kaldt!

 • Lag turbingo!

  Tegn ulike ting barna (og de voksne) skal lete etter ute, ta med arket og en penn ut - og begynn å jakte! Asfaltbingo er like spennende som bingo i skogen eller ved sjøen - legg utfordringene på riktig nivå!

 • Er ungdommene i huset vanskelige å få med ut på tur?

  La dem ta med seg telefonen! Geocaching er en slags digital skattejakt, hvor du bruker en app på smarttelefonen din for å finne frem til postene. Og trodde du Pokemon var gått av moten? Tro om igjen! Stadig nye aldersgrupper blir fascinert av spillet hvor du skal lete etter pokemoner i terrenget.

 • Finn barnet i deg!

  Fly drage, stikk i akebakken, kast kubb (like morsomt om vinteren som om sommeren) eller lag bob-bane for glassflasker ned en bakke.

 • Har du prøvd Escape Room?

  Både i Trondheim og på Inderøy kan du prøve deg i spesialbygde rom fylt med gåter og hint. Dere har én time på dere - klarer dere å komme dere ut før tiden? Bruk Gir Mer-appen vår og få 20% rabatt på billetter til Strømsnes på Inderøy; de har rom for både voksne og barn!

 • Lag meiseboller og se på alle fuglene som samler seg til et bedre måltid!

  Finn frem fugleboka (eller lån ei på biblioteket) og finn ut hva de ulike fuglene heter!

PS: Vil du heller ligge inne og spise godterier, sove lenge og lese i påska? Da trenger du både å ligge godt og godt lesestoff! I Gir Mer-appen vår har vi tilbud både på kontinentalsenger og på appen Pling, hvor du kan lese alt fra Se&Hør og Dagbladet til KK og Allers - og mye mer - helt gratis!   Her kan du lese mer om kundefordelene våre.

Vi ønsker alle en riktig god påske! 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.