Alt du trenger for å produsere din egen strøm

Når du kjøper et solcelleanlegg fra NTE, leverer vi alt du trenger for å få anlegget ferdig oppkoblet og godkjent av nettselskapet ditt. Det skal tross alt være enklest mulig for deg!

Familie med solceller på taket

Når du kjøper solpakke fra NTE, er følgende deler med i pakken:

  • Solceller: Hos oss kan du få både utenpåliggende og integrerte løsninger, og begge løsningene vi har valgt tar seg godt ut på taket.

  • Festesystem til anlegget

  • Inverter: En inverter er en vekselretter som omdanner strømmen fra likestrøm til vekselstrøm. Uten denne kan ikke strømmen brukes i en vanlig stikkontakt, og du får ikke levert strømmen ut på nettet. Inverteren bør stå innendørs og på et tørt sted.

  • Ny sikring i sikringsskapet ditt

  • Nødvendig kabling mellom komponenter

  • Tilkobling til nett

  • Alle nødvendige godkjenninger

  • I tillegg til dette, må du kjøpe et abonnement på 149 kroner per måned. Dette inkluderer en timeavregnet spotprisavtale, kjøp av overskuddsproduksjonen din til dobbel spotpris time for time, kundeservice, overvåking av anlegg og tilbud om tilgang til nye tjenester.

Du får også tilgang til en kundeportal som gir deg oversikt over tekniske data som strømproduksjon, energibesparelse og økonomisk effekt. Logg inn via pc, smarttelefon eller nettbrett og få resultatene presentert i sanntid.

Vi leverer med andre ord alt du trenger for å få anlegget ferdig oppkoblet og godkjent av nettselskapet. Vi ønsker å ta oss av hele prosessen med oppkobling og godkjenning, slik at alt går smertefritt både for deg, huset ditt og strømnettet. 

Gå til Klare for et nytt liv

Klare for et nytt liv

44 år etter at de kjøpte eneboligen på Lade, flytter Ingeborg og Harald Dragland 750 meter bort til Powerhouse Lade for å bo i et sameie som produserer mer energi enn det ...

Gå til Gjør det enklere for bedriftene å bruke mindre strøm

Gjør det enklere for bedriftene å bruke mindre strøm

NTE tar ytterligere grep for å bistå norske bedrifter med å redusere både energibruken og energikostnadene når de nå kjøper seg inn i mandalsbedriften Energy Manager.  

Gå til Produserer strøm til hele gården

Produserer strøm til hele gården

– Vi kyllingbønder bruker mye strøm, og vi har et jevnt forbruk både døgnet rundt og året rundt. Med et solcelleanlegg på taket står jeg bedre rustet i dyrere tider, sier ...

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.