Bruk nærmiljøet ditt i påska

Påskeferien er straks her! Dog litt annerledes enn vi er vant til, med hjemmepåske sammen med bare våre nærmeste. Det betyr derimot ikke at påska ikke kan bli koselig, morsom og full av opplevelser. Vi har samlet våre beste tips for at du skal få en fantastisk påske i år også.

Robert med skiutstyr forran en rød NTE bil
Påsketips

 • Du kan få fine turopplevelser i ditt nærområde. Vår samarbeidspartner Robert Pallin Aaring har delt noen gode tips om du liker ski, aking, snøhuletur eller andre snøaktiviteter. Ta en titt på filmen ovenfor.

 • Lag middagen ute – du trenger ikke gå lengre enn ut i hagen! Lag pinnebrød til pølsene, eller avanser med en foliepakke med fisk/kjøtt, grønnsaker, krydder og litt smør. Eller hva med å ta med suppe ut og varme over bålet? Ikke glem kvikklunsj og appelsiner til dessert! Klikk her om du ønsker en enkel oppskrift på pinnebrød, som barna selv klarer å lage.

 • Liker barna skattejakt? Da må dere teste den digitale skattejakten Geocaching! Man bruker en app på telefonen for å finne frem til poster – det finnes på tusenvis av gjemte poster over hele verden. Og du blir nok overrasket over å se hvor mange som finnes i nærmiljøet ditt.  Klikk her for å lese mer.

   

 • Ingen påske uten påskeegg og påskeeggjakt? Gjem påskeeggene og lag en rebus, skattejakt eller påskeharespor – så kan ungene få lete. Faktisk er det overraskende mange voksne som syns det er stas å få være med på en påskeeggjakt også.

 • Lag hjemmekino i stua. Altibox har en rekke gode filmer i filmportalen sin, og nå finner du til og med 20 gratisfilmer der (klikk her). Har du små barn kan dere finne frem papir og saks, og lage kinobilletter og lekepenger. Så lager dere kinokiosk med popcorn og litt annet godt, og leker ordentlig kino før dere snurrer film.

 • Arranger familiens egne påskenøtter med en morsom påskequiz. Enten kan du kjøre god gammeldag løsning med penn og papir. Ellers kan dere enkelt sette opp en quiz i Kahoot, og sende quizen via tv-skjermen. Det fungerer også overraskende bra å arrangere quizen over videosamtale også – da kan du invitere med gode venner eller familie.

 • Er snø og is borte? Ta vårrengjøring på syklene og dra på sykkeltur. Pakk med lunsj og kakao i sekken, og utforsk nærmiljøet Kanskje kan dere kombinere med en geocache eller fem?

 • Kjøp deg kryssord, sudoku eller magasiner. I NTEs fordelsprogram Gir Merfår du faktisk 3 måneder gratis abonnement på Pling – der har du alle favorittbladene samlet på ett sted. Du finner en rekke andre gode tilbud i kundeappen.

 • Arranger påskeverksted, eller andre koselige bordaktiviteter for små og store. Vi har samlet noen aktiviteter dere kan bruke fritt - de finner du ved å klikke her.

Vi ønsker deg en riktig god påske! Ta vare på hverandre.

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.