NTE Kundeapp

NTE kundeapp er en digital kundeportal for NTE sine kunder. I tillegg til å gi deg oversikt over dine kundedata får du også informasjon om strømpriser og ditt energiforbruk ned på timesnivå lett tilgjengelig på ett sted.
 

Last ned appen her:

Google play logoAppstore logo

Bilde av app i bruk med tekst: få full oversikt over strømforbruket ditt
Bilde av app i bruk med tekst: har du aktivert dark mode på mobilen, får du dette også i appen
Bilde av app i bruk med tekst: få tilgang til eksklusive kundetilbud, rett i appen
Bilde av app i bruk med tekst: se hva strømmen koster på strømbørsen

All informasjon i en app

I appen finner du blant annet en oversikt over dine kundedata, strømforbruket og strømprisen time for time, nettbutikk til produkter og tjenester og kundeservice.

I appen vil du også få tilgang til nye produkter og tjenester som NTE vil komme med videre fremover. Har husholdningen flere avtaler tilknyttet NTE via ulike personer, kan disse enkelt legges til slik at alle i husholdningen har en totaloversikt mot sitt kundeforhold mot NTE.

For kunder som er en del av NTEs pilotprosjekt Digitalt Wattmeter vil man få tilgang til sitt digitale wattmeter i appen. Her vil du se ditt strømforbruk visualisert i sanntid, og kan således i større grad overvåke og styre ditt strømforbruk. Det digitale wattmeteret er foreløpig forbeholdt pilotkunder men vil på sikt tilgjengeliggjøres for alle kunder.

Andre funksjoner du har tilgang til gjennom kundeappen er:

  • Gir Mer - fordelsprogram som gir deg gode fordeler og tilbud både lokalt og nasjonalt
  • Min elektriker - muligheten til enkel bestilling av elektriker når det passer deg best
  • Forbedre din bolig - sjekk energimerkingen for din bolig og finn forbedringstiltak ved hjelp av vår digitale energirådgiver
To NTE-montører monterer elbillader

7+1 gode grunner til å investere i en hjemmelader

Lader du elbilen din med en skjøteledning i en stikkontakt? Etter å ha lest denne saken, ser du verdien av å ha en egen elbillader.

Tak med solceller

Når strøm blir som Tetris

Allerede om få år kan nettleia di bli høyere enn i dag. Fra 2021 kan nemlig nettleien i Norge bli beregnet ut fra det tidspunktet du bruker mest strøm, og ikke lenger fra den totale mengden strøm du bruker.