Karriere i NTE Mange muligheter for flinke folk.

Vil du være med å forme en bransje i stor endring?

Vi jakter flere på laget

Uansett om du er elektriker, teknolog, markedsfører, forretningsutvikler, selger, økonom, ingeniør, lærling eller vil jobbe med kraftproduksjon – er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre NTE til en viktig aktør.

Vi står overfor store utfordringer innen digitalisering og automatisering. I tillegg jobber vi hardt for å nå FNs klimamål innen 2030. Derfor trenger vi flere nysgjerrige, engasjerte og talentfulle mennesker som har lyst til å være en del av løsningen.

Filmen viser overordnet informasjon om NTE. NTE er et av Norges største fornybarselskap. Vi har 550 ansatte i hele Trøndelag og produserer fornybar energi til 500 000 mennesker. NTE har 82 000 strømkunder, 60 000 fiberkunder og 25 000 elektrikerbesøk per år. I tillegg leverer vi energitjenester til trønderske hjem og bedrifter. Vår visjon er at NTE skal gjøre Trøndelag klimanøytralt og digitalt.

Gøy på jobb

I NTE er vi opptatt av å ha det gøy på jobb med hverandre, både i og utenfor arbeidstid. Vi arrangerer derfor flere ulike arrangementer på tvers ila året, med både faglig og sosialt fokus. Det tror vi er viktig for å trives på jobb og å kunne yte det lille ekstra.

Påvirkningskraft

Vi er opptatt av at våre ansatte har muligheten til å påvirke sitt eget arbeid, sin egen lønn, teknologivalg og metode. Dette synes vi er viktig for å kunne løse morgendagens problemer på best mulig måte.

Les mer om hvorfor jobbe i NTE

Eirik Kjesbu Engan
Strømbroker diskuterer dagens strømmarked
Per Ove Einangshaug
kaffeprat

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.