Karriere i NTE Nysgjerrig på å bli trainee?

Er du en av våre neste traineer? Vi tilbyr traineestillinger i samarbeid med Intro Trainee innen «teknisk-», «økonomi-» eller «juridisk eller samfunnsvitenskapelig» -bakgrunn.

NTE + Intro Trainee = ❤️

Intro Trainee er en regional traineeordning med det formål og tiltrekke og beholde unge med høyere utdannelse i Trøndelag. Er du nyutdannet og klar for en spennende og variert start på din yrkeskarriere? Da er det kanskje nettopp deg vi er på utkikk etter!

Slik foregår det

Vi rekrutterer traineer årlig, og neste søknadsfrist er 13. februar 2022 med oppstart høsten 2022. Dette er en god mulighet til å skaffe deg et relevant nettverk og arbeidserfaring til å starte din karriere. Hos oss får du god oppfølging hele veien, og du vil bli en del av vårt gode arbeidsmiljø. Det betyr at du får ta del i idrett, sosiale arrangement og andre ordninger som resten av de ansatte får ta del i. Traineer hos oss får også gode lønnsbetingelser.

Merk at Intro Trainee har delt opp utlysningen i tre stillingsutlysninger hvor du velger den som passer deg best med tanke på din kompetansebakgrunn. Har du spesielt lyst til å være trainee hos oss, er det et pluss om de nevner dette i din søknad.

Vi tilbyr

  • En toårig traineeperiode med arbeidsopphold i ulike deler av NTE
  • Allsidig erfaring fra ulike fagområder innen energibransjen
  • Unik mulighet til å bli kjent med næringslivet i regionen samt etablere nettverk
  • Egen mentor og personlig rådgiving
  • Faglige og sosiale fellessamlinger, de faglige med fokus på «personlig utvikling»

Arbeidsoppgaver

  • Varierte arbeidsoppgaver tilpasset din faglige bakgrunn og personlige egenskaper
  • Du blir kjent med et bredt spekter innen ditt fagområde

Kvalifikasjoner

  • Vi er på jakt etter deg som har høyere utdanning, minimum en bachelorgrad
  • Alle typer fagbakgrunner er interessant. Kompetanse innenfor ingeniørfag anses som spesielt relevant.
  • Du er ambisiøs og søker spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver

Ung i NTE

Som trainee hos oss får du også muligheten til å bli medlem av Ung i NTE, som er en ordning der du får møte andre unge ansatte i NTE på tvers av selskap og avdelinger. Som medlem inviteres du til faglige og sosiale arrangement og aktiviteter gjennom hele året.

Aktivitetene kan være bl.a. Escape Room, Lazertag, fjellturer, hyttetur til Åre, sommer- og juleavslutning, faglunsjer, lederkurs og mye, mye mer. Kostnader knyttet til aktivitetene dekkes av arbeidsgiver, og er helt frivillig å delta på.

Eirik Kjesbu Engan
kaffeprat
Per Ove Einangshaug
Magnus Fraser

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.