Karriere i NTE Lyst til å bli lærling?

Har du gjennomført vg1 og vg2, og vil ta fagbrev? Vi tilbyr lærlingeplasser innen elektro-, tele, IKT- og energioperatør-faget.

Som lærling får du tett oppfølging

Lærlinger i NTE gis god opplæring som er med på å forberede lærlingene best mulig til arbeidslivet. Hos oss får du god oppfølging hele veien, og du vil bli en del av vårt gode arbeidsmiljø. Det betyr at du får ta del i idrett, sosiale arrangement og andre ordninger som resten av de ansatte får ta del i.

Live Kristine Kaasin står foran en NTE Bil

Ung i NTE

Som lærling hos oss får du også muligheten til å bli medlem av Ung i NTE, som er en ordning der du får møte andre unge ansatte i NTE på tvers av selskap og avdelinger. Som medlem inviteres du til faglige og sosiale arrangement og aktiviteter gjennom hele året.

Aktivitetene kan være bl.a. Escape Room, Lazertag, fjellturer, hyttetur til Åre, sommer- og juleavslutning, faglunsjer, lederkurs og mye, mye mer. Kostnader knyttet til aktivitetene dekkes av arbeidsgiver, og er helt frivillig å delta på.

En spennende bransje i utvikling med lærlingeplasser over hele Trøndelag

NTE har har en lang verdikjede spredt over hele Trøndelag med våre 23 kraftstasjoner og elektrikere fordelt over hele fylket. Vi har derfor behov for forskjellig fagkompetanse, og tilbyr derfor lærlingeplasser i flere fag som gir mange karrieremuligheter.

Lærlinger hos oss får utbetalt et års fagarbeiderlønn fordelt på hele lærlingtida. Vanligvis er det fordelt slik at du får 40 % av fagarbeiderlønn det første læreåret og 60 % av fagarbeiderlønn for andre læreår. For enkelte fag kan dette variere noe.

Hvilke fag rekrutterer vi til?

Vi rekrutterer til følgende fag hvert år:

  • Elektriker
  • Telekommunikasjonsmontør
  • Energi
  • IT Drift
  • IT Utvikling

Slik kan du bli lærling

Du søker direkte til NTE ved å legge inn en søknad i ditt aktuelle fag under (husk å legg til hvor i Trøndelag du kunne tenke deg å være lærling):

Ingen stillinger innenfor denne kategorien for øyeblikket. Se alle andre ledige stillinger nedenfor.

Ingen ledige stillinger akkurat nå
Strømbroker diskuterer dagens strømmarked
Per Ove Einangshaug
Marte på besøk hos ESPORT-senter i Trondheim
Sommerstudenter 2021

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.