Det finnes mange ulike solcelleløsninger

Visste du at det lille, firkantede, blå eller svarte panelet er bare én av veldig mange ulike varianter du får solcellene i?

Hus med solceller på taket

Det fins mange ulike løsninger for solceller. Solceller kommer i mange farger og teksturer, og de kan også være gjennomsiktige. 

- Der mange syns de utenpåliggende solcellepanelene er fine fordi de får huset til å se high-tech og kult ut, foretrekker andre løsninger der solcellene er integrert og derfor ikke er så synlige, sier Erik Hatling, som er forretningsutvikler i NTE. 

For samtidig som solcelle-teknologien blir stadig bedre, blir solceller integrert i stadig flere produkter. 

Nå kan du faktisk finne alt fra taksteiner til glassruter, fortau og veier med solceller! 

Stadig oftere bruker arkitekter solceller for å oppnå akkurat det designet og akkurat de fargene de ønsker på byggene de tegner. Solceller kan nemlig også være dekorativt! 

Når solceller blir å finne i alt fra tak og vegger, vinduer og gardiner og som maling, ligger alt til rette for at solceller skal bli en av de viktigste energikildene våre! 

Få tilbud her

Gå til Klare for et nytt liv

Klare for et nytt liv

44 år etter at de kjøpte eneboligen på Lade, flytter Ingeborg og Harald Dragland 750 meter bort til Powerhouse Lade for å bo i et sameie som produserer mer energi enn det ...

Gå til Gjør det enklere for bedriftene å bruke mindre strøm

Gjør det enklere for bedriftene å bruke mindre strøm

NTE tar ytterligere grep for å bistå norske bedrifter med å redusere både energibruken og energikostnadene når de nå kjøper seg inn i mandalsbedriften Energy Manager.  

Gå til Produserer strøm til hele gården

Produserer strøm til hele gården

– Vi kyllingbønder bruker mye strøm, og vi har et jevnt forbruk både døgnet rundt og året rundt. Med et solcelleanlegg på taket står jeg bedre rustet i dyrere tider, sier ...

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.