Erstatt taket ditt med et solcelletak!

Skal du bytte tak i løpet av de neste årene? Kjøper du solcelleanlegg fra oss i NTE, får du et anlegg som er tilpasset akkurat ditt tak og ditt strømforbruk.

Moderne hus med solceller på taket

Flere og flere ser fordelene ved å kunne produsere sin egen strøm. Så hvorfor ikke kjøpe et stort solcelleanlegg når du uansett må bytte hustak?

Fordi det ikke er noen vits i å kjøpe et overdimensjonert anlegg, forteller Siv Schøning.

- Selv om det kanskje kan virke som en god idé å fylle hele taket med solcellepanel, anbefaler vi deg å kjøpe et anlegg som er best mulig dimensjonert for taket ditt. Det mest lønnsomme er å bruke strømmen selv, ikke å selge den ut på nettet, forklarer Schøning. 

For å hjelpe deg å finne det anlegget som passer best til huset ditt, foretar vi en solanalyse basert på informasjon du har gitt oss om taket ditt; blant annet takvinkelen, taktypen og takretningen. Du må også oppgi strømforbruket ditt. Etter å ha analysert alle opplysningene, gir vi deg et tilbud og et forslag til hvor stort solcelleanlegget ditt bør være. Med i tilbudet ligger også en modell av hvordan solcelleanlegget vil se ut på taket ditt.

Utenpåliggende eller integrert solcelleanlegg

Et integrert solcelleanlegg passer best dersom du skal bytte eller oppgradere taket ditt, eller om du skal bygge nytt hus. Et utenpåliggende anlegg legges oppe på eksisterende tak, og er det vanligste valget.

Få tilbud her

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.