Agrol logo

Agrol-avtaler

Vi har et stort hjerte for landbruket og er derfor glad for at Agrol har valgt NTE som sin energipartner for landbruket.

Traktor som kjører ute på en bondegård om sommeren

Våre strømavtaler

Via Agrol har du muligheten til å velge mellom to gunstige strømavtaler som er fremforhandlet spesielt for deg.

Våre energitjenester

Agrol Energioppfølgingssystem

Energimarkedet er som mange andre bransjer inne i en rivende utvikling. Man ser tydelig at prisingen av energi er i endring. Framover vil prisen for både energi og effekt varierer mye gjennom hele døgnet. Samtidig vil man mange ganger se at prisen man må betale for effekt vil være høyere enn energien du forbruker.
Derfor tilbyr vi alle våre kunder tilgang til et system som gjør det mulig for din bedrift å få et forhold til nettopp disse endringene. Et system som gjør det mulig for bedriften å ikke bare redusere forbruket men også effekttoppene. Vårt EOS (Energioppfølgingssytem) er et skybasert system som passer både for små og store bygg. Slik at du enkelt kan følge energiforbruket fra mobilen eller PC, og raskt få melding om ubalanse eller driftsfeil.

Din Agrol-fordel

Som Agrol-kunde betaler du kun 29 kr/mnd per strømmåler (ord. pris: 59 kr/mnd per strømmåler)

Agrol Solenergi

Stadig flere bedrifter tar i bruk sine bygg til å selv produsere en andel av energibehovet, ikke minst for å kunne ta ned effekttoppene. Solenergi er ofte spesielt interessant for landbruket, blant annet på grunn av en passende forbruksprofil. Vi har i de siste årene opparbeidet oss en betydelig kompetanse på dette feltet og har levert store og små anlegg over hele Trøndelag.

Din Agrol-fordel

Som Agrol-kunde får du gratis prosjektering og 5 års ekstra garanti på inverteren til anlegget.

Agrol Elbillading

Har du eller planlegger du å kjøpe elbil? Da trenger du også en elbillader. Vanlige stikkontakter er ikke konstruert for den intensive belastningen som daglig lading av elbil medfører. Med våre smarte elbilladere får du en sofistikert ladestasjon, som gir deg frihet til å lade hjemme når det passer deg, med stor ladefart i trygge rammer. Er du Agrol- og strømkunde hos NTE har du også mulighet til kjøpe elbillader med 36 måneders avbetaling via strømregninga.

Din Agrol-fordel

Vi tilbyr gode priser på elbillader til Agrol-kunder, og som Agrol- og strømkunde hos NTE får du mulighet til å kjøpe elbillader med 36 måneders avbetaling via strømregninga.

En familie som bord på gård holder høner

Gode råd ble ikke dyre

Med 50 melkekyr, 10 kjøttfe, en pen flokk med høner, noen sauer og et par-tre kaniner, for ikke å snakke om fem barn i alderen 7 til 17 år, er både aktivitetsnivået og strømforbruket på Heistad høyt. Tor Martin og Ulrikke priser seg lykkelige for at de har Agrol landbruksstrøm fra NTE.

To hender som holder i korn

Gunstige strømavtaler gjennom Agrol

Landbruket blir stadig mer automatisert og mer energikrevende. Alle de nye maskinene som er med og forenkler arbeidshverdagen, har én ting til felles: De trenger strøm for å fungere. Benytter du deg av strømavtalene Agrol har med NTE, får du avtaler du kan være fornøyd med.