Bredbåndstjenester

I over 15 år har vi bygd et topp moderne fiberbredbånd rundt om i hele Trøndelag. Dette gjør oss til markedsledende fiberleverandør i Trøndelag både i bedrifts – og privatmarkedet. Vi er klare for å analyserer din bedrifts behov og hjelpe deg med å finne riktig fiberløsning.

Kontakt oss

100% trønderfiber helt fram til kontorveggen

NTE leverer fiberbredbånd med fantastiske hastigheter. Som  kunde hos oss vil du ha fart og kapasitet nok, nå og i fremtiden. Dette er avgjørende når dine ansatte skal benytte for eksempel skytjenester, videokonferanser og streaming

Bestill fiber

Vi er markedsledende fiberleverandør i Trøndelag både i bedrifts – og privatmarkedet. Vi analyserer din bedrifts behov og våre rådgivere vil hjelpe deg med å finne riktig fiberløsning. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!

Be om tilbud          Kontakt våre rådgivere

Produkter og tjenester

En verden av muligheter

Med 100% Trønderfiber er du nært resten av verden, samme hvor du befinner deg. Du får en kompromissløs teknologi helt inn til kontorveggen, og vil alltid ha tilgang på den kapasiteten og hastigheten din bedrift trenger! 

Ti tegn på at bedriften din bør bytte til fiberbredbånd

Ved overgang til fiberbredbånd kan bedrifter få en bedre nettforbindelse og dermed øke effektiviteten og spare kostnader, sier Roger Gjersvold, salgssjef for fiber i NTE.

Bedrifter taper hundre tusen i året på dårlig internett

Stadig flere bedrifter går fra å lagre data på egne PCer og servere til å benytte effektive skytjenester til telefoni, video, programvare og lagring, sier Roger Gjersvold, salgssjef i NTE.

Kontakt oss i dag

Morten Resve

Bedriftsrådgiver
90047114
Send e-post

Stian Kilaas

Bedriftsrådgiver
90816311
Send e-post

John Ellingen

Bedriftsrådgiver
97187720
Send e-post

Roger Gjersvold

Salgssjef
90690311
Send e-post

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler.