NTE Fiber+

Trenger dere raskt, sikkert og stabilt internett i bedriften?
Nå lanserer vi Fiber+; løsningen som garanterer at dere alltid er på nett.

FiberPluss.png


Raskt, sikkert og stabilt

Ingenting kan måle seg med fiberbredbånd. Med Fiber+-pakken vår er dere ikke bare garantert et raskt og stabilt nett til de ansatte; men dere får også profesjonell WiFi til både ansatte og gjester.

Dere velger selv hastighet på nettet. Vi leverer fra 50 Mbps til 1 Gbps - og det er samme kapasitet enten du laster opp eller laster ned filer.

Alltid på nett

Med Fiber+ får vi dere på nett i løpet av 2-5 virkedager. Mens dere venter på at vi skal få fiberkabelen i veggen, gir vi dere internett via mobilnettet helt uten ekstra kostnad. Dersom det skulle skje noe med fiberbredbåndet etter at det er installert, vil mobilnettet være en reserveløsning som slår inn slik at dere alltid er på nett.

Rett på nett

Vil dere bli kunde hos oss, men har igjen inntil 3 måneders bindingstid hos en annen leverandør? Det er ikke noe problem! Vi kobler dere opp med Fiber+ kostnadsfritt. Regningen får dere ikke før bindingstiden deres hos den opprinnelige leverandøren utløper.

Alt inkludert

  • Oppetider med internettsikkerhet, hvor vi overvåker og stopper trusler som kundene selv ikke oppdager.
  • Prioritert kundeservice
  • En egen kundeportal hvor dere kan se status om noe er feil og gjøre enkel administrasjon av tjenestene deres

 

Be om tilbud

Våre produkter og tjenester

Best i klassen på bærekraft

Handelshøyskolen BI har for første gang målt hvor bærekraftige norske bedrifter er sett fra kundenes ståsted, og har nå lansert Norsk Bærekraftsbarometer. Vi er utrolig stolte og rørte av å trone på førsteplass i bransjen vår, og på ellevte plass totalt sett i hele landet.

Les mer
Frode Karlsen fra Wist Last & Buss

Knytter sammen verkstedene i eget nett

Med 290 ansatte fordelt på 13 steder rundt om i Midt- og Nord-Norge; fra Mo i Rana i nord til Volda i sørvest, har Wist Last & Buss behov for et nett som håndterer store mengder informasjonsutveksling mellom ulike lokasjoner i ett og samme nett.

Les mer
Portrettbilde av en ansatt på Tempe dekkservice

Selger felger for flerfoldige millioner på nett

God service, unike produkter og en nettbutikk det lukter svidd av. Det er noen av suksesskriteriene for den veksten Tempe Dekkservice har opplevd de siste årene.

Les mer