WiFi for SMB

Vi sikrer god trådløst dekning i bedriftens lokaler. For bedrifter som har forholdsvis små arealer og få behov utover web-tjenester og mail fra PC og mobile enheter.

Vi sørger for at bedriftens mobile enheter er på nett

Trådløse nettverk (WiFi) er den mest foretrukne måten for å koble enheter til lokale nett og internett. Utstrakt bruk av mobile enheter som bærbar PC, nettbrett og mobiltelefoner medfører at det trådløse nettet blir en viktig faktor i opplevelsen av hvor godt et datanett fungerer.

Vi tilbyr derfor WiFi inkludert i vår leveranse av fiberbredbånd til små og mellomstore bedrifter (SMB). WiFi-løsningen er integrert i vår CPE (router plassert hos kunde) og du kan selv administrere løsningen ved å logge deg på vår kundeportal.

Dette gir bedriften din én og samme leverandør av fiberlinje og trådløst nett, og vi kan sikre datakommunikasjonen mellom dine enheter og ut mot internett.

Teknisk beskrivelse

NTEs WiFi for SMB leveres innebygget i vår router. Dette betyr at du ikke behøver å installere ekstra utstyr for å etablere et trådløst nett. Det er mulig å bygge utvidet dekning ved å koble til flere sendere slik at det blir et Mesh-nett. Løsningen leveres med et standard oppsett hvor innloggingsinformasjonen står på routeren.

Det trådløse nettet er av type IEEE 802.11 ac som støtter båndbredder over 1 Gbit/s. Ved bruk av mange antenner (MIMO teknologi) kan datatrafikk til de tilkoblede enhetene optimaliseres. I kundeportalen kan nettet konfigureres til å gi høyest mulig båndbredde innenfor et mindre dekningsområde eller gi større dekningsområde, men med noe redusert båndbredde.

Det er ikke nødvendig å konfigurere det trådløse nettet for at det skal fungere. Det kommer ferdig oppsatt etter gjeldende regler for generell god kvalitet på trådløse nett. NTEs WiFi for SMB krever at bedriften har fiberbredbånd fra NTE.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Tilbudet er uten forpliktelser.