Fleksibelt elbilladeanlegg til borettslag og sameier

Trenger borettslaget eller sameiet ditt et system for elbillading? Lading av elbil kan være utfordrende dersom man bor i et borettslag eller sameie med felles parkeringsanlegg, uten mulighet til å montere opp en elbillader knyttet til egen boenhet.

For at beboerne skal kunne få tilgang til en elbillader, må borettslaget/sameiet skaffe seg et elbilladeranlegg. Vi tilbyr en løsning som sikrer at alle beboerne kan lade elbilen sin i fremtiden, med en fleksibel betalingsmodell sameiet som gjør investeringen mulig uten å øke husleia til beboerne. 

  • Ingen økning i husleia 

  • Rettferdig kostnadsfordeling 

  • Eie anlegget selv 

  • Fremtidsrettet løsning  

  • Trygg leveranse med god kvalitet 

 

ZAPTEC elbillader 

Når borettslaget/sameiet har elbilladeanlegget på plass kan de beboerne som ønsker det kjøpe en ZAPTEC elbillader. Denne laderen sørger for at man utnytter den tilgjengelige strømmen på en kostnadseffektiv måte, samtidig som elbilen lades så raskt som mulig. Ladesystemet fordeler strømmen mellom elbilladerne på anlegget, slik at alle bilene får en jevn og optimal ladehastighet. ZAPTEC elbillader passer til alle typer elbiler. 

 

Vi tilbyr kostnadsfri befaring med et skreddersydd pristilbud 

Be oss om et pristilbud i dag, så kontakter vi deg for å avtale en befaring av parkeringsanlegget til borettslaget/sameiet. Basert på befaringen kan vi gi dere et skreddersydd tilbud. Dere kan selv bestemme om dere ønsker å betale kontant, eller om dere foretrekker en nedbetalingsløsning på 3-5 år over strømregninga.  

Hvordan fungerer elbillading i borettslag?

Bor du i borettslag og trenger å lade elbilen? Det er mange som lurer på hvordan lading av elbil fungerer i borettslag og sameier. Spesielt om man har felles parkeringsanlegg, uten mulighet til å montere opp en elbillader ved sin egen boenhet.

Hva sier lovverket om elbillading i borettslag og sameier?

Har beboerne i borettslag og sameier rett til å sette opp elbillader? Les hva lovverket sier om elbiler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE