det store dyret.jpg


Knutsen og Ludvigsen 2 - Det store dyret 

Knutsen & Ludvigsen er tilbake; akkurat så gale og gøyale som vi husker de! 

Med herlig animasjon, musikalske perler og absurd humor er dette kreative sammensuriet noe som både voksne og barn vil digge. Dette er ikke en moralsk preken – snarere tvert imot. Her er det ekte tull og tøys som står i fokus. Og vi elsker det!

Gjør deg klar til humring og latterkramper, og varm opp sangstemmen så du kan synge med på både Matpakkespisevise, Hallo Hallo og ikke minst en legendarisk versjon av Ku i tunnelen! 

Her kan du leie eller kjøpe filmen.

 

 

En jente med ryggsekk sitter på en stein mens en mindre jente flyr som Supermann

Tottori - sommeren vi var alene 

Har du ikke sett Tottori ennå, har du virkelig noe å se frem til! Filmen handler om 8 år gamle Vega og 4 år gamle Billie som er med pappa på fjelltur. Når pappa faller ned i en fjellsprekk og skader seg, må jentene finne vegen hjem for å hente hjelp. På ferden møter de ville dyr og store og små utfordringer, og de må finne mot og styrke for å komme seg videre. Spenning, fare, humor og søskenkjærlighet er bare noen av ingrediensene i filmen!


Her kan du leie eller kjøpe filmen.

 

 

 

Flukten over grensen poster.jpg

 Flukten over grensen

Har du litt større barn, anbefaler vi den norske filmen Flukten over grensen, som har 9-årsgrense. Vi følger fire barn på flukten til Sverige. Norske Otto og Gerda bestemmer seg for å hjelpe Sarah og Daniel, som er jøder, til friheten i Sverige. Det blir en flukt på liv og død når barna må flykte gjennom de snøtunge skogene for å komme seg unna de tyske soldatene. Hvem kan de stole på - og hvor skal de gå for å komme seg til Sverige? 

Filmen er spennende både for små og store, og barna kommer garantert til å sitte ytterst på stolen når filmen er på sitt mest spennende.

Her kan du leie eller kjøpe filmen.

God fornøyelse!

 

Har du ikke Altibox ennå? Sjekk om vi kan levere hjem til deg!