Få lynraskt bredbånd du også! 

Mer enn 120 000 trøndere bruker hver dag Altibox fiberbredbånd levert av NTE. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.

Sjekk om vi kan levere Altibox fiberbredbånd til din adresse

Skriv inn mobilnummeret ditt så sjekker vi om vi kan levere fiberbredbånd til din bolig.

Skriv inn addresse

100 % trønderfiber helt inn til husveggen!

I over 15 år har vi bygd en infrastruktur for å legge til rette for en digital hverdag også i Trøndelag. Med Altibox fiberbredbånd levert av NTE får du en helt egen fiberkabel inn til husveggen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte dele kapasiteten med andre. Signalene sendes med lysets hastighet, slik at du kan få det du trenger av både hastighet og kapasitet, i dag og i fremtiden.

6 tegn på at du trenger raskere internett

Har du lurt på om du bør oppgradere internetthastigheten, eller om hastigheten du har er bra nok som den er? Her er seks tegn på at du bør oppgradere internetthastigheten din.

Produkter og priser

Sammen med Altibox tilbyr vi bredbånd- og tv-tjenester tilpasset alle behov, selvsagt til svært konkurransedyktige priser. 

Bredbånd med lysets hastighet.

Fibersignalene sendes gjennom glassfibre med lystes hastighet, slik at du kan få hastigheter helt opp til 1000 Mbps! Velger du fiberbredbånd fra NTE og Altibox får du også samme hastighet på både opp- og nedlasting .

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE Vis meg mer