ZAPTEC HOME - En smartere elbillader!

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. ZAPTEC HOME er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade når det passer deg, med stor ladefart i trygge rammer.

Kjøp Kjøp på avbetaling

Kontantkjøp eller avbetaling?

Vi kan tilby laderen både som kontantkjøp eller avbetaling. Om du ønsker avbetaling vil du rentefritt avbetale laderen over strømregningen din i 36 måneder.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.

Lad elbilen din raskt, trygt og rimelig! 

Ladestasjonen gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømnettet og hastigheten bilen kan lade med. Med 22 kilowatt effekt kan du lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilometer i løpet av en time. Ettersom denne laderen er WIFI-tilkoblet vil du enkelt kunne se hvor mye du lader, styre ladingen din til tidspunkt der strømprisen er lavere og mange flere spennende muligheter. 

ZAPTEC HOME passer til alle elbiler. Slik at kan du velge den bilen du virkelig har lyst på, uten å måtte tenke på å bytte ladestasjon også. Et annet genialt punkt med ZAPTEC HOME er at det enkelt kan utvides til to ladere på samme kurs om du skulle ha behov for det.  

Å lade elbilen med en vanlig stikkontakt kan skape farlige situasjoner som brann og elektrisk støt. Med ZAPTECs ladestasjon lader du helt trygt med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter.

Pris inkl. mva. ferdig montert med egen kurs fra sikringsskap, inntil 22kW/32A lading. Inntil 10m kabel. Montering inntil 20km fra nærmeste NTE Elektro avdeling.

Forutsetter plass i sikringsskap og WiFi dekning til ladestasjon for at den skal være på nett. 

Installasjonskurs

Maks. 32A forankoblet sikring på installasjonskurs for ladestasjonene. Maks. 2 stk ZAPTEC HOME koblet sammen i en installasjon. Dersom det ikke er installert overspenningsvern i installasjonen må dette installeres sammen med ladestasjon. Pris avhenger av anlegg.

Maks. strøm og ladeeffekt

7,36kW* ved 32A 1-fase

22kW ved 3-fase 32A (Gjelder kun TN nett)

Mode 3 type 2

eMeter

Integrert i ladestasjonen med en nøyaktighet på +/- 1% på strøm og spenning. Dette gjør at brukeren kan følge med og kontrollere det faktiske strømforbruket.

Tyveribeskyttelse

Frontdekselet kan kun åpnes med et spesielt verktøy. Ladekabelen kan låses permanent med ladestasjonen.

Temperaturområde

-30°C til +50°C

ZAPTEC HOME

15 900,- Kjøp

ZAPTEC HOME avbetaling

442,- / mnd. Kjøp på avbetaling

Effektiv og sikker elbil-lading

​Vanlige utestikkontakter er ikke konstruert for den intensive belastningen daglig lading av elbil medfører.

Legger strøm til 775 elbilladere i borettslag

Med sine 1113 leiligheter er Risvollan Borettslag landets største frittstående borettslag. Da de skulle få kontroll på energiforbruket i borettslaget, falt valget på løsningene til NTE.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE Vis meg mer