Samfunn og sponsing

Som kunde hos NTE bidrar du til samfunnsutvikling og sponsing av idrett og kultur i Trøndelag. Sammen med engasjerte ildsjeler bidrar NTE i dugnaden for å få i gang prosjekter som bidrar til et attraktivt, kreativt og grønt Trøndelag.

Les mer om vårt samfunnsansvar

Midler til lokal aktivitet

NTE støtter mangfoldet og bredden innenfor idrett, kultur og andre gode formål i Trøndelag.

Felles for de aktivitetene og tiltakene vi støtter er at de bidrar til levende, attraktive og mangfoldige lokalsamfunn. Aktivitetene gir bolyst og kreativitet som gjør stedene interessante å besøke. I tillegg er det viktig for NTE at bidragene gjør vår virksomhet synlig.

Les mer og søk om midler

Fordelsprogrammet Gir Mer

Det skal lønne seg å være kunde hos NTE! Med Gir Mer-appen får du gode tilbud fra våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere.

Les mer om Gir Mer

Gravemaskin i arbeid for å grave til bygdefiber

Felles ansvar gjennom bygdefiberprosjektet

I bygdefiberprosjektet jobber kunder, kommuner og NTE sammen for superraskt fiberbredbånd. Bygdefiber bygges i områder der det ikke er kommersielt lønnsomt å bygge fiber, men prosjektene blir mulig gjennom at lokalmiljøer, ildsjeler, myndigheter og NTE samarbeider. 

Les mer om bygdefiber »

Gruppebilde av skuespillere i Korvikaspillet ta i mot 20000 kr fra NTE

Sponsing av idrett og kultur

Gjennom sponsing av idrett og kultur utvikler vi sammen med trøndere attraktive og kreative lokalsamfunn. Årlig får over 100 lag og foreninger nye klubbdrakter eller støtte og premier til sine aktiviteter. Både store og mindre festivaler, teater og andre kulturaktiviteter får også støtte.

Les mer om sponsing og søk støtte »